2024.3.17 13:36
Olvasási idő 0:50
Maier Péter

Leégett Cara Delevingne Los Angeles-i otthona, a szülei megszólaltak a tűz lehetséges okáról

ARCOK CARA DELEVINGNE

7 millió dollárt érő birtoka égett le, szülei szerint teljesen összetört.

Péntek reggel kigyulladt Cara Delevingne brit színésznő-modell Los Angeles-i otthona, aminek következtében beomlott a ház teteje, két embert, köztük egy tűzoltót füstmérgezés gyanújával kórházba kellett szállítani.

A 7 millió dollárt érő birtokon lévő tüzet 94 tűzoltó próbálta eloltani, a lángok a 617 négyzetméteres ház hátsó részében törtek ki, és hamar terjedni kezdtek. Delevingne nem tartózkodott otthon, mikor ez történt.

„Ma összetört a szívem. Nem hiszem el. Az élet egy szempillantás alatt megváltozhat, úgyhogy becsüld meg, amid van. Szívem mélyéből köszönöm a tűzoltóknak és mindenkinek, akik ott voltak, hogy segítsenek“

– írta a modell Instagramján.

Amerikai idő szerint szombaton a szülei is megszólaltak a témában. Arról számoltak be, hogy lányukat nagyon megviselték a történtek. Anyja szerint „az egész élete abban a házban volt“, míg apja a kitört tűz lehetséges okairól beszélt: valószínűsítik, hogy a lángok elektromos eredetűek voltak, és azután keletkezhettek, hogy a szeles időjárás miatt valami ráeshetett egy villanyvezetékre.

Kiemelt tartalom
Drogproblémákról és rehabról vallott Cara Delevingne a Vogue-nak Drogproblémákról és rehabról vallott Cara Delevingne a Vogue-nak 2023.3.9 9:13

A hatóságok szerint két órán át égett a tűz, úgy látják, semmi nem utal arra, hogy bűncselekmény lett volna a hátterében, de hivatalos ok egyelőre nincs.