2024.3.5 8:55
Olvasási idő 0:40
Szöllősi Anna

Már tudjuk, mikor érkezik a Sárkányok háza második szériája

FILMEK + SOROZATOK SOROZATOK STREAMING TRÓNOK HARCA/SÁRKÁNYOK HÁZA

A Warner Bros. streaming- és játékfőnöke, J.B. Perrette véget vetett a találgatásoknak, és egy konferencián belengette, hogy a "Sárkányok háza" második évada júniusban debütál az HBO-n.

A Warner Bros. streaming- és játékfőnöke, J.B. Perrette hétfőn a Morgan Stanley technológiai, média- és telekommunikációs konferenciáján jelentette be, hogy melyik hónapban várható a Trónok harca spinoffjának második szériája – írja a Variety

Az HBO vezetője, Casey Bloys novemberben nyár eleji premierdátumot emlegetett, a Warner Bros. vezérigazgatója, David Zaslav pedig a következő negyedévről beszélt a vállalat február 23-i eredménybeszámolóján. Bár Perrette sem konkretizálta, pontosan mikor debütál a második évad, júniust nevezte meg a bemutató várható időpontjaként, ami az eddigi legpontosabb információ.

A Sárkányok háza második évada Matt Smith, Olivia Cooke, Emma D'Arcy, Eve Best, Steve Toussaint, Fabien Frankel, Ewan Mitchell, Tom Glynn-Carney, Sonoya Mizuno, Rhys Ifans, Harry Collett, Bethany Antonia, Phoebe Campbell, Phia Saban, Jefferson Hall és Matthew Needham színészekkel tér vissza, az új szereplők pedig Abubakar Salim, Gayle Rankin, Freddie Fox és Simon Russell Beale lesznek. 

A Sárkányok háza 10 epizódos első évadát 2022. augusztus 21. és október 23. között sugározták. A sorozat nézettségi rekordot döntött az HBO-n, a premier után pedig mindössze egy héttel bejelentették, hogy lesz második évad is.