2024.2.26 14:06
Olvasási idő 0:35
Maier Péter

Egyre többet lehet tudni a Samsung okosgyűrűjéről, ami már idén megjelenhet

TECH-TUDOMÁNY SAMSUNG SAMSUNG MAGYARORSZÁG

A Galaxy Ring az egészségügyi adataink felderítésében lehet úttörő.

Már évek óta hallani arról, hogy a Samsung egy okosgyűrűt fejleszt, januárban pedig hivatalosan is megerősítették, hogy már készül a Galaxy Ring nevű eszköz. A hétfőn kezdődő MWC szakkiállításon a gyártó – amellett, hogy bemutatta Galaxy Fit3 fitneszkarkötőjét – elhintett pár infót a gyűrűről.

A Verge újságírója közelebbről is megnézhette a Galaxy Ringet, amely a hétfői értesülések szerint három színben (ezüst, fekete, arany), S és XL közötti méretekben kapható majd. 

Még idén érkezhet a Samsung Galaxy Ring
Még idén érkezhet a Samsung Galaxy Ring Forrás Samsung

A kütyü a szívritmus, a mozgás és a légzés alapján képes lesz az alvás monitorozására. Kiderült az is, hogy a gyűrűt a Natural Cyclesszel együtt fejleszti a Samsung, amiből az következik, hogy a menstruáció és a termékenység nyomonkövetése is az elérhető funkciók között lehet.

A Galaxy Ring várhatóan idén jelenik majd meg, és egy nagyobb ökoszisztéma része lesz, amelyben több eszközből (okosóra, okostelefon, egyebek) érkező információk alapján kaphatunk átfogóbb rálátást az állapotunkra, ami nagyban hozzájárulhat ahhoz, hogy egészségesebben éljünk.

Az okosgyűrű egy nagy, hálózatba kapcsolt ökoszisztéma része lehet, a Samsung okostelefonokkal együtt
Az okosgyűrű egy nagy, hálózatba kapcsolt ökoszisztéma része lehet, a Samsung okostelefonokkal együtt Forrás Samsung