2024.2.15 16:30
Olvasási idő 0:46

Fiatal dobfenomén hódítja meg Budapestet, a Dürer Kertben lép fel ZEP

ZENE DÜRER KERT KONCERT

A fiatal holland fiúnak nagy jövőt jósolnak, zseniális előadását pedig áprilisban te is élőben hallgathatod végig.

A holland ZEP napjaink egyik leginnovatívabb dobosa, videóit több millióan nézik TikTokon és Instagramon, szólóműsorával Európa-szerte sikert arat. A fiatal srác a maga 2,04 méterével is feltűnő jelenség, de ha színpadra lép izzik tőle a terem, április 21-én pedig a Dürer Kerten lesz a sor.

ZEP lenyűgöző megjelenésével és egyedülálló jelenlétével olyan művész, akit nem lehet egykönnyen elfelejteni. De ennél is feltűnőbb a zenei tehetsége és sokoldalú stílusa multi-instrumentalistaként. Eredetileg dobos és DJ, de számos más hangszeren is játszik, például basszusgitáron, billentyűs hangszereken, dobokon, és olyan nem hagyományos attribútumokat is hozzáad a zenéléshez, mint a kosárlabda, a kerti tömlő és a szalag, amelyeket szintén hangszerként használ.

Konzervatóriumi tanulmányai után ZEP nagy energiájú előadóművésszé fejlődött. A színpadon egyedül is tudja, hogyan kell megdolgozni a tömeget, a vendégművészekkel és a közönség részvételével együtt ZEP teljesen újszerű élménnyé varázsolja a koncertlátogatást. ZEP-et jelenleg az egyik leginnovatívabb művésznek tartják.

A Dürer kertben lép fel ZEP
Április 21-én a Dürer Kertben lép fel ZEP. Forrás ZEP

TikTokon és az Instagramon milliós nézettségével nagy rajongótábort gyűjtött magának, nem csoda, hiszen egészen lenyűgöző, ahogy színpadon a dob, az élő sampling és a közönség között tűzgolyóként pattog végig.

Ne hagyd ki te sem ZEP első budapesti fellépését április 21-én, a Dürer Kertben. Jegyekért irány a Live Nation oldala.