2024.2.13 9:54
Olvasási idő 0:36
Masszi-Rigó Csilla

A Blackpink énekesnője is szerepet kap a Fehér Lótusz új évadában

FILMEK + SOROZATOK A FEHÉR LÓTUSZ BLACKPINK SOROZATOK

"A Fehér Lótusz" harmadik évada Thaiföldön fog játszódni, a népszerű sorozatban pedig az egyik legismertebb koreai lánybanda énekesnője is feltűnik.

Régóta rebesgetik, hogy a Blackpink énekese, Lisa Manobal hamarosan színészi karrierbe kezd, a hírt azonban csak hétfőn erősítette meg az HBO, miután bejelentette, hogy a koreai lánybanda tagja szerepet kap A Fehér Lótusz harmadik évadában.

A sorozat forgatása ebben a hónapban kezdődik Ko Szamuj, Phuket és Bangkok környékén, az új szériában pedig olyan színészek szerepelnek majd, mint a Harry Potter-filmekből ismert Jason Isaacs, a Sex Education színésznője, Aimee Lou Wood, vagy Michelle Monaghan, akit legutóbb a Családi kiruccanás című filmben láthattunk Mark Wahlberg oldalán. 

Színészként debütál a Blackpink énekesnője
Lalisa színészként debütál az HBO sikersrozatában. Forrás Claudio Lavenia/Getty Images for Bulgari

Ahogy már hozzászokhattunk, a sorozatot jegyző Mike White eddig szinte semmit nem árult el arról, hogy miről fog szólni a harmadik széria. A Deadline információ szerint az évadban feltűnő színészek és a forgatási helyszínek nevein kívül csupán annyit tudhatunk, hogy a történet az eddigiekhez hasonlóan több generáció egy hetét mutatja be, a karakterek között pedig találunk többek között egy női vállalati igazgatót, egy színésznőt, de egy kitartott, country clubos feleséget is.