2024.2.8 15:07
Olvasási idő 0:51
Szöllősi Anna

Nagy port kavart, hogy Jenna Ortega diáklányként csábítja el 31 évvel idősebb kollégáját a legújabb filmjében

FILMEK + SOROZATOK FILMEK FORGATÁS JENNA ORTEGA MARTIN FREEMAN SZEX

Érzékeny témára tapintottak a "Csábító leckék" című erotikus dráma készítői egy szexjelenettel, amiben a 21 éves Jenna Ortega a nála több mint harminc évvel idősebb Martin Freemannel látható. Az intimitáskoordinátor szerint azonban minden rendben zajlott.

Az interneten sokan kellemetlennek, mások egyenesen undorítónak titulálták Jenna Ortega és Martin Freeman szexjelenetét a Csábító leckék című filmben, ami egyébként egy bevallottan erotikus thriller. A történet szerint Ortega egy 18 éves, unatkozó diáklányt alakít, aki ihletszerzés céljából elcsábítja irodalomtanárát, Martin Freemant.

A film intimitáskoordinátora, Kristina Arjona visszautasítja azokat a reakciókat, amelyek szerint a jelenet undorító lenne. Elmondta: a 21 éves színésznő tisztában volt vele, mit fog bevállalni, és maga is részt vett azokban a döntésekben, amik az 52 éves színésszel forgatott szexjelenetet érintették – írja a 24.hu a Daily Mail cikke nyomán.

Nagy port kavart Jenna Ortega és Martin Freeman szexjelenete
Forrás IMDB / Zac Popik

Arjona szerint a színészpárossal alaposan átbeszélték, milyen szintű meztelenség fér bele, illetve milyen – szimulált – szexjeleneteket tartalmaz a forgatókönyv. Azt állítja, a forgatáson minden rendben zajlott, nem léptek át határokat. Mint mondta: a színészek 48 órával a forgatás előtt írásban is megkapják a szexjelenetek részleteit, de még a forgatás napján is dönthetnek úgy, hogy mégsem vállalják be ezeket.

A munkám része, hogy támogassam a döntéseiket. Alkalmazkodom a színészeim komfortérzetéhez, különösen egy ilyen produkcióban, ahol a színészek között nagy a korkülönbség

– mondta Kristina Arjona.

A hírek szerint a tesztvetítés alatt többen kényelmetlenül érezték magukat, de ellenpólusként megjelent az a csoport is, amelynek tagjai nem értik, mégis mit vártak az emberek egy erotikus drámától.

Jade Halley Bartlett Csábító leckék című filmje január 25-től a magyar mozikban is látható.