2024.1.30 16:57
Olvasási idő 0:51
Masszi-Rigó Csilla

Ledobták az atombombáikat a rapkirálynők: dalban ment egymásnak Nicki Minaj és Megan Thee Stallion

ZENE MEGAN THEE STALLION NICKI MINAJ

Egyre mérgesebbnek tűnik a viszony a két rapper között: Megan Thee Stallion nemrég a "Hiss" című számában szólt be Nicki Minajnak, a trinidadi díva pedig nem váratott minket sokáig a válasszal, egy "Bigfoot" című szerzeményben vágott vissza.

Vasárnap jelentette meg legújabb trekkjét Nicki Minaj, a Bigfoot című szám azonban nemcsak a közönség szórakoztatására készült, hanem egyben igen csípős visszaszólás is Megan Thee Stallionnak a múlt csütörtökön kiadott, Hiss című dala miatt.

Megan Thee Stallion a számban maró megjegyzéseket tett nemcsak zenésztársára, hanem annak férjére is, amikor az Egyesült Államokban ismert Megan-törvényre (Megan's Law) utalt.

These hoes don’t be mad at Megan, these hoes mad at Megan’s Law

A Megan-törvény az Egyesült Államokban olyan törvények nem hivatalos elnevezése, amelyek előírják a bűnüldöző hatóságoknak, hogy a nyilvánosság számára hozzáférhetővé tegyék a regisztrált szexuális bűnözőkkel kapcsolatos információkat.

Mint ismert, Minaj férje, Kenneth Petty 2022-ben három év próbaidőt és egy év házi őrizetet kapott, amiért korábban nem jegyeztette be magát a kaliforniai szexuális bűncselekményeket elkövetők adatbázisába pedig 18 évesen, 1995-ben megerőszakolt egy akkor 16 éves lányt, emellett 2002-ben emberölés vétsége miatt került börtönbe.

Ahogy várható volt, a válasz gyorsan érkezett: Nicki Minaj a számban erősen befenyíti riválisát, valamint bocsánatkérést követel tőle, amiért egy harmincéves történetet hánytorgat fel, és amiért korábban hazudott neki az édesanyja haláláról.

A trinidadi rapper azt ígéri, amennyiben Megan Thee Stallion tagadja az ellene felhozott állításokat, Minaj bizonyítékokat fog posztolni a közösségi médiában és további öt dallal megy neki ellenfelének, akivel négy évvel ezelőtt még közös daluk is megjelent Hot Girl Summer címen.