2024.1.25 17:01
Olvasási idő 0:29

Mit jelent számodra a művészet? (OPEN-KIÁLLÍTÁSMEGNYITÓ A TURBINÁBAN)🎨 – A Te Hangod

VIDEÓ A TE HANGOD INTERJÚ TURBINA VIDEÓ

Január 19-én nyílt meg a józsefvárosi Turbina Kulturális Központ galériája, amelynek első kiállítása "Open" névre hallgat. Az összművészeti tárlaton a művészet relevanciájáról kérdeztünk titeket.

Az Open című kiállítást Csinszka debütáló koncertjével párhuzamosan nyitották meg, és a tárlat anyaga is szorosan kötődött az énekesnő művészetéhez: a kiállításon résztvevők a Finally Opening Up című lemezéhez készült fényképeket tekinthették meg. Vitray Anna Szofi fotóin Kocsis Sára ruháit láthatjuk, a kiállítást Danyi Blanka kurátor nyitotta meg.

Barka, a REFRESHER Magyarország arca mindhármukkal interjúzott, illetve a Turbina Galéria képviseletében Bán Gabriella is rendelkezésünkre állt. Természetesen nem hagyhattunk ki titeket sem: Barka arról kérdezett benneteket, hogyan lehetne a fiatalokat jobban bevonzani a galériákba és a kiállításokra, és miért fontosak egyáltalán az ilyen események.

Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on és a Facebookon is!