2024.1.9 12:27
Olvasási idő 0:40
Masszi-Rigó Csilla

Tucatnyi vaginába öltözött a Sex Education sztárja a Golden Globe-gálára

DIVAT DIVAT GOLDEN GLOBE SEX EDUCATION

Úgy tűnik, a színésznő a végére egészen magáénak érezte Jean Milburn karakterét.

Amerikai idő szerint vasárnap este (nálunk hétfő hajnalban) tartották a Golden Globe-gálát, melynek díjazottjairól és leglátványosabb lookjairól mi magunk is írtunk a Refresher oldalán. Bár a hírességek mind látványos és előkelő szettekben jelentek meg a díjátadón, Gilian Anderson estélyijéről eddig aligha esett szó, pedig a Sex Education sztárja hordta talán a legkülönlegesebb ruhát az este folyamán. 

„A ruhát Gabriela Hearst tervezte, és vaginák vannak rajta” – magyarázta a színésznő, aki szerint nagyon is illett az eseményre a visszafogott, mégis egyedi ruhaköltemény, amelyben a Golden Globe-díjátadóra érkezett.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Gillian Anderson (@gilliana) által megosztott bejegyzés

Anderson szerint a Sex Education és a G-Spot márkájának megjelenése óta (amelynek mantrája, hogy helyezzük előtérbe az élvezetet) a közösségi médiás jelenléte erősen szexorientált, ezért is esett a választása a ruhára, amelyre egy-egy motívumot három és fél órán keresztül hímeztek a szabók.

Kiemelt tartalom
Valentino-elegancia, ragyogás Schiaparelli módra, karfelkötő: bemutatjuk az idei Golden Globe legjobb vörös szőnyeges szettjeit Valentino-elegancia, ragyogás Schiaparelli módra, karfelkötő: bemutatjuk az idei Golden Globe legjobb vörös szőnyeges szettjeit 2024.1.8 18:03