2024.1.3 12:26
Olvasási idő 0:33
Szécsi Krisztián

Kanye West random kirakta feleségének melleit az Instagramra

ARCOK KANYE WEST

Hogy miért? Ki tudja.

Ye, aka Kanye West jó nagyot megy egy héttel legújabb, Vultures című albumjának megjelenése előtt. Hiszen West megint felugrott az Instagramra, csak most antiszemita, majd bocsánatkérő üzenetek helyett, random olyan képeket posztolt feleségéről, melyeken szinte majdnem kint vannak Bianca Censori mellei.

Kiestek volna? – írta képe alá Kanye West. Forrás @kanyewest/ Instagram

A pikáns képeken az ausztrál modell és építésznő alig látható alsóneműt, szőrmét, bőrdzsekit és fűzőt, hálós magassarkút és egy fejkendőnek tűnő ruhadarabot visel.

West képaláírásai is hasonlóan megkérdőjelezhetőek voltak: „Kiestek volna?“.

Úgymond családi fotó. Forrás @kanyewest/ Instagram

A kommentszekció szerint egyébként nem mindenkinek nyerte el tetszését, hogy Mr West kéretlenül pakolta fel a képeket közösségi oldalára. Többen például azt sérelmezték, hogy Kanye eddig Isten gyermekének tekintette magát, ám egy hithű keresztény férfi semmiképpen sem tárgyiasítja így feleségét.

Kiemelt tartalom
Playback Péntek: Kanye West, Ty Dolla $ign, Dua Lipa, Idles és Margaret Island a hét megjelenései között Playback Péntek: Kanye West, Ty Dolla $ign, Dua Lipa, Idles és Margaret Island a hét megjelenései között 2024.2.16 20:09

Ja, és hát még egy jó kis tea is becsúszott a mellképekhez, hiszen West szépen kirakta, mit is reagált amerikai rapperkollegája, Playboi Carti felesége kebleihez: „Mutasd az ikreket“.

Forrás @kanyewest/ Instagram