2023.12.4 11:31
Olvasási idő 0:36
Maier Péter

Kiderült, mikor jön a Sárkányok háza második évada, és megérkezett hozzá az első előzetes

FILMEK + SOROZATOK ELŐZETES SOROZATOK TRÓNOK HARCA/SÁRKÁNYOK HÁZA

Már nem is kell már olyan sokat várni a folytatásig.

Amit régóta vártunk, megérkezett: itt a Sárkányok háza második évadának első előzetese.

A sorozat 2024 nyarán nyolc epizóddal folytatódik, és Rhaenyra Targaryen és Alicent Hightower harcának történetét viszi tovább, amely drámai fordulatokat vett az első évad végén. Ha valaki nem tudná, a Sárkányok háza cselekménye két évszázaddal a Trónok harcáé előtt játszódik, és George R.R. Martin Tűz és vér című regényén alapszik.

Az első évadból Matt Smith, Olivia Cooke, Emma D'Arcy, Eve Best, Steve Toussaint, Fabien Frankel, Ewan Mitchell, Tom Glynn-Carney, Sonoya Mizuno és Rhys Ifans is visszatér, de a szereplőgárdához új szereplők is csatlakoznak: köztük Clinton Liberty (Addam of Hull szerepében), Jamie Kenna (Ser Alfred Broome), Kieran Bew (Hugh), Tom Bennett (Ulf), Tom Taylor (Lord Cregan Stark), illetve Vincent Regan is feltűnik Ser Rickard Thornként.

„Nincs véresebb háború a sárkányok közti háborúnál“ – mondja Rhaenys Valerion Rhaenyrának az előzetesben, amelyből arra következtethetünk, hogy rengeteg harcjelenet, vérengzés és tűzokádás lesz a második évadban. Jövő nyáron meglátjuk.