2023.12.1 11:00
Olvasási idő 0:42
Krajnyák Petra

Sebastian Stan a fiatal Donald Trump bőrébe bújik

FILMEK + SOROZATOK DONALD TRUMP FILMEK

A milliárdos üzletemberből lett amerikai elnök fiatal éveibe nyerünk majd betekintést.

Sebastian Stan alakítja majd a fiatal Donald Trumpot az iráni rendező, Ali Abbasi új, The Apprentice című filmjében, erősítette meg a hírt a Variety.

A film azt fogja bemutatni, hogyan építette fel ingatlanbirodalmát a fiatal Trump, és hogyan kamatoztatta ambícióit egy korrupcióval és a csalással teli világban. Megismerhetjük, hogyan szerezte meg az egykori amerikai elnök első dollármillióit, és hogyan változott mentorával, Roy Cohn ügyésszel való kapcsolata az évek alatt.

A stáb tagjai között szerepel még az Utódlás című sikersorozat főszereplője, Jeremy Strong, a 2022-ben elhunyt Ivana Trump szerepében pedig a Játszunk gyilkosost! (eredeti címén: Bodies Bodies Bodies) című horrorvígjáték színésznőjét, Maria Bakalovát láthatjuk majd.

A következő választásokon ismét induló, egyébként választási csalással megvádolt politikus életében, a környezete által gyakran csak kígyóként és gazemberként emlegetett ügyész mellett fontos szerepet játszott első felesége is, akivel 1992-es válásukig közösen dolgoztak a legjelentősebb ingatlanprojektjeiken.

A film megjelenési dátumát még nem hozták nyilvánosságra, de a produkció képviselői szerdán a CNN-nek megerősítették, hogy a forgatás megkezdődött.