2023.11.29 8:50
Olvasási idő 0:34
Szöllősi Anna

„Úgy éreztem, a külvilág szerint egy magyar srác nem lesz jó Liverpoolban” – Dokumentumfilm készült Szoboszlai Dominikről

SPORT DOKUMENTUMFILM FOCI SZOBOSZLAI DOMINIK

A Liverpool FC kedd este tett közzé egy rövid dokumentumfilmet a magyar focistáról.

A Szoboszlai csapata által megosztott dokuvideón feltűnnek azok a helyszínek, ahol a magyar labdarúgó eleinte gyakorolt, illetve bevágások olyan gólokról, amiket még pályája elején lőtt.

A 25 percnél kicsit hosszabb kisfilmben a játékos édesapja, ügynöke, Gulácsi Péter, valamint korábbi és jelenlegi edzői is méltatják a mindössze 23 éves középpályás teljesítményét. 

Szoboszlai – aki idén nyáron igazolt a Liverpoolhoz – egy külön blokkot szentelt annak, hogy magyarságáról beszéljen. Mint mondja, magyarként még nagyobb volt benne a megfelelési kényszer.

„Büszke vagyok rá, hogy a Liverpoolba igazoltam, de arra is, hogy magyar vagyok. Magyarként sikereket elérni pedig egészen különleges” – idézte a középpályás szavait a 24.hu

Úgy éreztem, a külvilág szerint egy magyar srác nem lesz jó Liverpoolban, túl nagy ugrás lesz ez neki. Ezek még jobban motiváltak, hogy még keményebben dolgozzak. Az járt a fejemben, hogy majd én megmutatom nekik!


A dokumentumfilm az LFC TV-re előfizetők számára itt érhető el.