2023.11.26 18:10
Olvasási idő 0:30
Maier Péter

„Nekem Azahriah olyan nagy, mint Snoop Dogg“ – JABER, a kuvaiti-magyar rapper koncertjén jártunk (BACKSTAGE-interjú)

VIDEÓ BATBOY HIP-HOP INTERJÚ JABER RIPORT

Ott voltunk a kuvaiti-magyar rapper koncertjén az Akvárium Lokálban, ahol nagyon különleges line-up jött össze. Az este fellépőivel beszélgettünk, köztük Jaberrel, aki beavatott minket készülő albumának részleteibe, illetve amerikai tapasztalataiba.

Felszántotta a közösségi médiát Jaber kuvaiti-magyar rapper, aki a Voice-ban is megfordult, néhány napja pedig megtöltötte az Akvárium Lokált. A koncert előtt beszélgettünk vele a backstage-ben, ahol szó esett készülő új albumáról, a Snoop Doggal való együttműködéséről és a parfümökről is.

De mielőtt vele dumáltunk, az este két másik fellépőjével is interjút készítettünk. Megszólal a mindössze 17 éves, de már saját albummal jelentkező Batboy, illetve Bug is, aki drum'n'bass DJ-ként rálát a budapesti elektronikus zenei szcénára, és a Radio X-en kutatja a fiatal tehetségeket. 

Az Efkilenc presents: Jaber @ Lokál! című eseményről készült riportunkat csekkold a YouTube-csatornánkon!

Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on és a Facebookon is!