2023.11.22 11:12
Olvasási idő 0:48
Szöllősi Anna

Már hivatalos, hogy a BTS összes tagja bevonul katonának

ZENE BTS JUNGKOOK KATONASÁG

A BTS tagjai közül Jimin, Jungkook, V és RM az utolsók, akik – J-Hope, Suga és Jin után – teljesítik a kötelező katonai szolgálatot.

Jimin, Jungkook, V és RM készen állnak rá, hogy teljesítsék a kötelező katonai szolgálatot – tájékoztatta a rajongókat kedden a BTS kiadója, a Big Hit Music. A héttagú formációból ők az utolsók, akik – J-Hope, Suga és Jin után – bevonulnak. 

Dél-Koreában minden 18 és 28 év közötti munkaképes férfinak minimum 18 hónapig kell katonai szolgálatot teljesítenie, így a BTS szünete várhatóan 2025-ig tart. Az ország felülvizsgálta az erre vonatkozó törvényt, hogy a BTS tagjai 30 éves korukig elhalaszthassák a szolgálat teljesítését. Korábban csak magasan jegyzett sportolók és klasszikus zenészek kaphattak felmentést vagy halasztást a katonai szolgálat alól. 

Szeretnénk tájékoztatni a rajongóinkat, hogy RM, Jimin, V és Jungkook megkezdték a katonai besorozási folyamatot. A művészek felkészülnek arra, hogy teljesítsék katonai szolgálati kötelezettségeiket. További frissítésekről a megfelelő időben tájékoztatni fogunk titeket

– áll a dél-koreai Big Hit Music közleményében.

„Kérünk benneteket, hogy továbbra is szeressétek és támogassátok RM-et, Jimint, V-t és Jungkookot, amíg be nem fejezik katonai szolgálatukat és biztonságban vissza nem térnek. Cégünk továbbra is teljes mellszélességgel támogatja majd művészeinket“ – írják. 

Érdekesség, hogy Jungkook nemrég még Magyarországon forgatott klipet, Jimint pedig kevesebb mint egy hete a budapesti reptéren csípték el a rajongók. 

Kiemelt tartalom
Budapest környékén, részben magyar stábbal forgott a BTS-ből ismert Jungkook legújabb klipje Budapest környékén, részben magyar stábbal forgott a BTS-ből ismert Jungkook legújabb klipje 2023.11.3 16:04