2023.11.3 16:04
Olvasási idő 0:48
Szöllősi Anna

Budapest környékén, részben magyar stábbal forgott a BTS-ből ismert Jungkook legújabb klipje

ZENE JUNGKOOK K-POP KLIP

Megjelent Jungkook legújabb klipje a "Standing Next to You című" című számhoz. A hazánkban forgatott produkcióban több ízben is közreműködtek magyar művészek.

Klippel rukkolt elő Jungkook a Standing Next to You című számához, amit Budapest környékén fotóztak és videóztak: a forgatási helyszínek között volt a mogyoródi Hungaroring, a Kelenföldi Erőmű és Almásfüzitő is.

A klipet Tanu Muino ukrán videóklip-rendező, fotós és stylist jegyzi, aki olyan nagy nevekkel dolgozott már korábban együtt, mint Doja Cat, The Weeknd, Harry Styles, illetve a legújabb Lenny Kravitz-klipet is ő rendezte.

Magyarok is közreműködtek a produkcióban

Ahogy a Refresher Magyarország megtudta, a videóklipben magyar művészek is közreműködtek: a jelmezért Mojzes Dóra és Tankó Tekla stylistok feleltek – Mojzes egyébként korábban a Dűne: Második rész tervezőjeként is dolgozott.

Jungkook szárnyát a filmes kellékekkel és berendezésekkel foglalkozó magyar cég, az Epic Creations készítette, a magyar produkciós iroda pedig a Lions Production volt. Emellett az énekes klipjében szereplő modell, Pasha Harulia két magyar vonatkozású darabot is viselt: egy Kis-Juhász Fábián, valamint egy Abodi Dóra által megálmodott ruhát. 

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Dora Mojzes (@scarfacedora) által megosztott bejegyzés

A Refresher úgy tudja, a K-pop énekes hat saját táncost hozott magával, de rajtuk kívül magyar művészeket is bevontak a projektbe.

Nem ez az első K-pop produkció, ami idén Magyarországon forgott: Natty, a Kiss Of Life, a POW és a Seventeen is hazánkba látogatott klipet forgatni.