2023.12.12 19:01
Olvasási idő 1:53
Krajnyák Petra

Tavaszi szél pirosat, metált és lágyságot áraszt – Ezek lesznek 2024 tavaszának szépségtrendjei

Tavaszi szél pirosat, metált és lágyságot áraszt – Ezek lesznek 2024 tavaszának szépségtrendjei
Forrás Gorunway
DIVAT DIVAT HAJTREND SMINKTREND TREND

Ismét elhozzuk a legizgalmasabb tavaszi és nyári trendeket az őszi divathetekről. Annyit elárulunk, hogy 2024-ben a nyers, natúr szépség és az eklektika kerül a fókuszba.

A divattrendek nem érnek véget a ruhakölteményekkel, így az alfa után ideje szemügyre vennünk a divat ábécéjének omegáját is: a szépségtrendeket. A balerina- és a sellőkülső nem megy sehova, érkeznek a piros legvibrálóbb és legmélyebb árnyalatai, és a legminimalistább meztelen arcoktól kezdve a legmaximalistább művészeti alkotásokig mindent szabad.

Piruló pinkek

A ballerinaesztétika pasztell árnyalatai és szellős dinamikája nem ragadt a szekrényben. A halvány rózsaszínt arcod, sőt tested bármely pontjára felviheted szemhéjpúder, szalag vagy masni formájában, illetve formabontó fonatokkal és kontyokkal teheted fel az i-re a pontot.

tavasz, trendek, 2023, 2024tavasz, trendek, 2023, 2024tavasz, trendek, 2023, 2024tavasz, trendek, 2023, 2024
Galéria megtekintése
(8)

H2O, egy vízcsepp (nem) elég!

A 2024-es év másik meghatározó esztétikája a sellőcore. A hidratáltságot ideje nemcsak belül, hanem kívül is biztosítanod, méghozzá ragyogó, fényes bőrfelületekkel. Bevállalósok a kék, a zöld és más óceáni árnyalatok mellett a pikkelyhatású mintákkal is kísérletezhetnek.

tavasz, trendek, 2023, 2024Masha Popova - Ready-to-Wear - Runway - WomenMasha Popova - Ready-to-Wear - Runway - Womentavasz, trend, 2023, 2024
Galéria megtekintése
(5)

Bujkáló szemöldökök

Sokunk örömére a 2013-as, gyermeki zsírkrétatechnikákkal túlhangsúlyozott szemöldököket rég magunk mögött hagytuk. A továbbra is poszttraumás stressz szindrómában szenvedőknek végső gyógyírt jelenthet a kiszőkített, lealapozott szemöldök, amely kiváló párosítás sötét, hangsúlyos szemekkel és ajkakkal. Arról nem is szólva, hogy teljesen újrarendezhető vele arcberendezésünk, így inkognitókompatibilis is. 

tavasz, trendek, 2023, 2024JW Anderson - Ready-to-Wear - Runway - WomenHermes - Ready-to-Wear - Runway - WomenEtro - Ready-to-Wear - Runway - Women
Galéria megtekintése
(5)

Draco Malfoy, is that you? 

A fényesre zselézett, köznyelvi kifejezéssel lenyalt haj az egyik legszuggesztívabb 2024-es trend. Éld meg a benned rejlő mardekárost egy lakkal, zselével jól megpakolt hátra, oldalra, hullámokban homlokra fésült hajjal. Egészen fényes, nem túl bizalomgerjesztőnek hangzó, de annál dögesebb zsírostól a sellőesztétikába illeszkedő vizes hatású frizkókig terjed a Draco-méter.

Dior - Ready-to-Wear - Runway - WomenZimmerman - Ready-to-Wear - Runway - WomenDior - Ready-to-Wear - Runway - WomenAkris - Ready-to-Wear - Runway - Women
Galéria megtekintése
(7)

Halmozott dimenziók

Minimális energiabefektetéssel is igéző tekinteteket varázsolhatsz magadnak. Színes, vagy helyenként extrém hosszú, póklábhatást keltő szempillákkal garantáltan felejthetetlen pillanatokat okozol majd.

Antonio Marras - Ready-to-Wear - Runway  - WomenSacai - Ready-to-Wear - Runway - WomenAntonio Marras - Ready-to-Wear - Runway  - WomenAntonio Marras - Ready-to-Wear - Runway  - Women
Galéria megtekintése
(5)

Ellentétek szezonja

A maximalista sminkek tovább élik aranykorukat 2024-ben is, de kis nyers vonásokkal is mély benyomást kelthetsz. A felemásan vagy alul-felül meghúzott tusvonalaktól, eltérő színektől kezdve az aszimetrikus színfoltokig minden belefér, ami felborítja a konvenciókat.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Diane Kendal (@diane.kendal) által megosztott bejegyzés

Metálok

Ha eddig nem mertél magadból szobrot faragni, eljött a te időd. Mindegy, hogy aranyba, ezüstbe vagy bronzba foglalod vonásaid, futurisztikus vagy szolidabb krómos hatást kívánsz elérni, a színes- és nemesfémek mindegyikének helye van a palettán.

tavasz, spring summer 2023, 2024tavasz, trendek, 2023, 2024Masha Popova - Ready-to-Wear - Runway - Womentavasz, trendek, 2023, 2024
Galéria megtekintése
(7)

Soft glam

Ideje kendőzetlenül megmutatnod bájaidat! A sminkmentes smink előreláthatóan a 2024-es év legnagyobb paradoxona, egyben leginkluzívabb trendje is lesz. Ráadásul igen sokoldalú, hiszen magába foglalja a 90-es évek minimalizmusát, a nude és barackos árnyalatokat, illetve az organikus, nyers bőrfelületeket is.

Zimmerman - Ready-to-Wear - Runway - WomenValentino - Ready-to-Wear - Runway  - WomenSacai - Ready-to-Wear - Runway - WomenValentino - Ready-to-Wear - Runway  - Women
Galéria megtekintése
(7)

Itt a piros, ott a piros!

Közhírré tétetik, hogy a 2024-es szezon kedvenc színe, a piros nem csupán a textíliákra korlátozódik. Elég egy pár vérvörös szempilla, metálos bikavér rúzs, vagy burgundi tusvonal, és máris a végzet újragondolt nagyasszonya – vagy ura – leszel.

Saint Laurent - Ready-to-Wear - Runway - WomenMax Mara - Ready-to-Wear - Runway - WomenSacai - Ready-to-Wear - Runway - WomenAkris - Ready-to-Wear - Runway - Women
Galéria megtekintése
(6)

Soft goth 

Ha a gyöngyházfényű natúr árnyalatok helyett a sötétebb színvilág mellett tennéd le a voksod, imádni fogod a fekete lyukként örvénylő füstös tekinteteket, a barnás, rövid és hegyes körmöket, élesen meghúzott, hosszú tusvonalakat és a maszatos, fekete vízvonalakat.

tavasz, 2023, 2024, trendtavasz, spring, summer, 2023, 2024Sergio Hudson - Ready-to-Wear - Runway  - WomenSergio Hudson - Ready-to-Wear - Runway  - Women
Galéria megtekintése
(6)
Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on és a Facebookon is!