2023.11.10 14:52
Olvasási idő 0:43
Krajnyák Petra

Vaginasört dob piacra egy amerikai OnlyFans-modell, amiben egy európai sörgyártó lesz a partnere

ARCOK INFLUENSZER KÖZÉLET KÖZÖSSÉGI MÉDIA TÁRSADALOM

Kaitlyn Siragusa, azaz Amouranth, a lengyel The Order of Yoni sörgyártó céggel együttműködve dobja piacra saját vaginasörét.

Nem mindennapi megkeresést kapott egy lengyel sörgyártó cégtől Kaitlyn Siragusa amerikai Twitch-streamer és OnlyFans-modell: a vaginájából származó baktériumkultúrával szeretnének sört készíteni. A nő minderről a Dexertónak adott exkluzív interjújában beszélt.

A szokatlan összetevő felhasználására specializálódott The Order of Yoni a világon elsőként dobott piacra vaginasört még 2016-ban, amit újabb és újabb hasonló italok követtek. „Érzéki élmény, sör formájában“ – jellemezte a Women's Essence névre keresztelt kollekciót a lengyel cég.


A gyártó honlapja szerint az italok elkészítéséhez egy nőgyógyász hüvelyi kenetet vesz különböző modellektől – akikre a cég csak „istennőkként“ hivatkozik –, majd a baktériumokat laboratóriumi körülmények között izolálják, így válik lehetővé a lactobacillusok szaporodása, amit a sörbe kerülő tiszta tejsav előállításához használnak fel.

Kaitlyn Siragusa 2016-ban kezdte internetes pályafutását, azóta 6,4 milliós követőtáborra tett szert, 2021-ben és 2022-ben is a legnézettebb női streamer lett. Pezsgőfürdős streamjei mellett olyan nem mindennapi akciókkal vált híressé, mint az üvegbe zárt fing vagy a saját fürdővizének árusítása.

Kiemelt tartalom
Illusztrátorok, akik nagyon kedvesen mutatják be, milyen egy párkapcsolat a négy fal között Illusztrátorok, akik nagyon kedvesen mutatják be, milyen egy párkapcsolat a négy fal között tegnap 16:43 -kor

Az Amouranth néven ismert Twitch-streamer reményei szerint kelendőek lesznek a vaginájával ízesített sörök, arról azonban nincs meggyőződve, hogy valóban el is fogyasztják majd azokat a vásárlók.