2023.4.12 17:35
Olvasási idő 3:08
Maier Péter

Bizniszt csináltak az anyatejből és a fingjukból (többek között) – ezek a legbizarrabb OnlyFans-szolgáltatások

TÁRSADALOM ONLYFANS
Érzékeny tartalom
A cikk tartalmazhat:
  • terméket vagy szolgáltatást 18 éven felüliek számára
  • szex, meztelenség vagy más felnőtt tartalom
  • erőszakos, véres vagy arra érzékenyek számára nem megfelelő tartalom
Igen, elmúltam 18 éves
És el szeretném olvasni a cikket.
Vissza a nyitóoldalraVissza

Kereslet-kínálat, vagy micsoda.

Zsírfetisizmus, exkluzív pisikontent és fingárulás. Sok mindennel találkozhat a fizető vendég az OnlyFans-on, nem is gondolnánk, milyen színes a választék. A szlovák REFRESHER válogatása a platfom legbizarrabb szolgáltatásairól tartogat izgalmakat, de azért óvatosan, ezek a történetek ugyanis felkavaróak is lehetnek olykor, úgyhogy kérünk, akkor olvass tovább, ha ezt mérlegelted.

Anyatej-pumpálás havi 5 dolláros előfizetésért

Alice Lovegood angol nő három gyermek édesanyja. Az OnlyFans a megélhetést jelenti számára olyannyira, hogy körülbelül havi 10 ezer fontot (nagyjából 4 millió forintot) keres, és korábbi munkáját is otthagyta miatta. 

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Alice Lovegood (@who_is_alice25) által megosztott bejegyzés

Lovegood videóiban az anyatejpumpálással szerez örömet nézőinek, sőt, olykor meg is issza azt. Saját bevallása szerint a felhasználók néha arra kérik, öltözzön tehénjelmezbe, és úgy tegye meg mindezt. Az egyik leghűségesebb rajongója 100 ezer fontot ajánlott fel neki, hogy szoptassa meg, de a nagy összeg ellenére ezt visszautasította. Korábban egyébként azt tervezte, hogy 300 fontért árul majd 100 milliliter anyatejet, de ezt a projektet a koronavírus-járvány kitörése hiúsította meg.

Tudom, néhányan azt gondolják, hogy az anyatejemről készült videók gusztustalanok, de számomra ez természetes dolog, és nem érdekel, mit mondanak

– mondja Lovegood, akinek havi előfizetése jelenleg 4,98 dollárba kerül.

Egy ember hízlalásának élvezete havi 25 dollárért

Brian, akit az OnlyFans-on Gainer Bull néven ismernek, nagyjából 270 kilogrammot nyom, és a rajongói fizetnek neki azért, hogy videóiban óriási mennyiségű ételt fogyasszon el. Havi előfizetése jelenleg 25 dollárba kerül. A túlevés számára egyébként nem csak a profitszerzésről szól, hanem szexuális preferencia is.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Bryan Steel (@gaymerbull) által megosztott bejegyzés

"Tinédzserkoromban vált ez ilyen szexuális dologgá - amikor rájöttem, hogy a nagyobbra növés gondolata és folyamata mindennél jobban beindít" – mondta Gainer Bull a Metrónak.

Kiemelt tartalom
A szépség az új deviza? – Mit tud az OnlyFans, amire semmi más nem képes a világon? A szépség az új deviza? – Mit tud az OnlyFans, amire semmi más nem képes a világon? 2023.11.1 9:55

Bryan állítása szerint tisztában van az ezzel járó kockázatokkal, ezért igyekszik elsősorban „egészséges ételektől hízni“, ráadásul edzőterembe is jár. Naponta körülbelül 10 ezer kalóriát visz be, ami nagyjából négyszerese a férfiátlagnak.

"Bigger goals for bigger size" Forrás @gaymerbull

Fontos, hogyha valaki ilyen mértékben növeli a testsúlyát, az rendszeresen járjon orvosi viszgálatra Zdeňka Pospíšilov, a szlovák REFRESHER által megszólaltatott szexuálpszichológus szerint. Ha pedig valaki tisztában van hasonló szexuális preferenciáival, és ez aggodalommal tölti el, javasolja, hogy bátran forduljon szakemberhez.

Fingárulás 1000 dollárért

Štěpánka Mattová, avagy Stephanie Matto Csehországban született, de tizenéves kora óta az Egyesült Államokban él, specialitása, hogy a fingjait árulja az interneten. Az Insider szerint 200 ezer dollárt keresett azzal, hogy több platformon, köztük az OnlyFans-on árulta a szokatlan terméket.

Stephanie Matto és a (belei) terméke Forrás @stepankamatto

Annak érdekében, hogy „minél több gázt termeljen“, az influenszer módosította az étrendjét, többek között nagy mennyiségű babbal, tojással és banánnal felturbózva azt. A LADbible szerint később fehérjeturmixokat is inni kezdett, mert érezte, hogy azoknak a hatására még erősebb szagút tud szellenteni. A gázokat 500-1000 dolláros ársávban értékesítette, azonban, mint azt az E! Newsnak elmondta, kedvenc színészének, Keanu Reevesnek ingyen is szívesen adna egy üveggel.

Kiemelt tartalom
Ilyen hatással van az OnlyFans a szexualitásunkra egy friss tanulmány szerint Ilyen hatással van az OnlyFans a szexualitásunkra egy friss tanulmány szerint 2023.2.28 16:15

A felvett étrend ugyanakkor tönkrevágta az emésztését, és kórházban kötött ki miatta. A fingok árusítása másokat is megihletett: köztük az Amouranth néven ismert influenszert aki jelenleg 999 (akciósan 399) dollárért árulja gázait.

A legalapvetőbb szükségletével keresi a kenyerét

Nem a fing az egyetlen alapvető emberi szükséglet, aminek a videóravételével komoly pénzt lehet összeszedni. Kaktus Kutie OnlyFans-alkotónak azért fizetnek a rajongói, hogy különböző helyeken és ruhákban pisiljen, és ossza meg különlegesnél különlegesebb ürítési praktikáit. De nem csak a tartalomgyártás területén vált hasznára mindez, ugyanis népszerűsége odáig nőtt, hogy termékként is árulni kezdte vizeletét.

@kactus.kutie

here’s the story of when a kactus 💦 on a cactus 🌵

♬ original sound - 🌵kactus the kutie🌵

Kaktus Kutie a Daily Starnak azt mondta, egyik rajongója le is fagyasztotta a tőle vásárolt vizeletet, és jégkrémet készített belőle. Az OnlyFans-on azonban már hiába keresitek (kérlek, mondjátok, hogy nem is próbáljátok), ugyanis megszüntették a fiókját, mert megsértette a szolgáltatási feltételeket. Továbbra is megjelenik azonban több közösségi médiaplatformon, többek között a TikTokon, illetve a saját weboldalán, ahol egyetlen konténer vizeletet árul 69,99 dollárért.

Fizetnek neki, hogy megsimogassa az állát

A PeekabooPumpkin néven ismert OnlyFans alkotót évek óta túlzott arcszőrzet gyötri, amit egy policisztás ovárium szindróma nevű hormonális rendellenesség okoz. A nő elmondása szerint hiába próbálta eltávolítani arcszőrzetét, végül mindig visszanőtt. Idővel azonban hozzá szokott, és bizniszt csinált belőle.

@peekaboopumpkin Cutting my #beard off! #spicy#PeekabooPumpkin#restorePeekabooPumpkin#bearded#PCOS#accountant#genshinimpact#superbowl#beauty♬ The Assignment - Tay Money

Fiókja tele van olyan fotókkal és videókkal, amelyeken a szakállát simogatja vagy trimmeli, és az emberek havi 6 dollárért iratkoznak fel rá. Az egyik férfinak állítólag annyira megtetszett, hogy randira hívta, PeekabooPumpkin azonban boldog házasságban él, így visszautasította az udvarlót. Állítólag a lezárások ideje alatt minden egyes nap hasonló megkeresésekkel bombázták a férfiak. „Először azt hittem, félrehallom őket.“ – mondta.

A követők olykor köhögést igényelnek tőle, az nem jelent problémát McGuire számára, de a tüsszögés annál inkább, ahhoz mindig van nála bors spray, ami hatékonyan irritálja az orrlyukait. Jelenleg a havi előfizetése 14,99 dollárba kerül az OnlyFanson.