2023.11.7 10:26
Olvasási idő 0:55
Masszi-Rigó Csilla

Most már biztos: új évaddal tér vissza a legnyersebb gasztrodráma, A mackó

FILMEK + SOROZATOK A MACKÓ GASZTRO SOROZATOK

"A mackó" második évada igencsak lezáratlanul ért véget, a készítők azonban nem hagynak minket cserben, hamarosan érkezhet a harmadik évad.

A Bear étterem megnyitott, most már csak életben kell tartani – a nézők nagy örömére hamarosan kezdetét veszi A mackó című sorozat harmadik évadának forgatása Jeremy Allen White főszereplésével. 

Forrás A mackó

A második évad rengeteg feszült pillanatot és eddig nem ismert történetszálat bogozott ki: Carmy (White), Sydney (Ayo Edebiri) és Richie (Ebon Moss-Bachrach) éjt nappallá téve dolgoztak azon, hogy a családi hagyatékként fennmaradt chicagói szendvicsezőből Michelin-csillagos éttermet nyissanak, több-kevesebb sikerrel. A zömmel félórás epizódokban nemcsak a feszült gasztronómiai kalandozásoknak lehettünk szemtanúi, de Carmy életét is közelebbről megismerhettük, az utazás pedig nem volt zökkenőmentes, a családi drámáktól hangos Berzatto család ugyanis a képernyő előtt ülőket is sikerrel traumatizálta (ha nem is egy életre, 30 percre mindenképpen).

Az FX Productions sikersorozata folytatódik, a várható premierről azonban egyelőre nincs hír, a gyártócég elnöke, Nick Grad azonban már most szuperlatívuszokban beszél a többszörösen Emmy-díjra jelölt alkotásról: 

A mackó már az első évadban lenyűgözte a közönséget, aztán a második évadban még nagyobb magasságokba emelkedett, kulturális jelenséggé vált. (...) Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy Christopher Storerrel, Joanna Calóval, Josh Seniorral és a kreatív csapat többi tagjával, valamint a Jeremy Allen White, Ayo Edebiri és Ebon Moss-Bachrach által vezetett briliáns szereplőgárdával dolgozhatunk együtt. Amit ők és a stáb tettek, az valóban figyelemre méltó, mi és partnereink a Hulunál a rajongókkal együtt várjuk a következő fejezetet 'A mackó' történetében.

A mackó című sorozat legújabb, augusztusban debütált évadáról, illetve annak előzményeiről ebben a cikkünkben olvashatsz bővebben.