2023.10.26 8:45
Olvasási idő 0:43
Maier Péter

Azahriah színészként debütál a Valami Amerika sorozatban

FILMEK + SOROZATOK AZAHRIAH RTL SOROZATOK

A zenész egy szál gitárral a kezében áll egy tehetségkutató zsűrije elé, majd belekezd az Introvertált dal című slágerébe.

Dübörög a Valami Amerika az RTL+-on. Azt már tudjuk jól, hogy a Herendi Gábor és Ipacs Gergely által készített sorozathoz Azahriah írta a főcímzenét, most viszont az is kiderült, hogy a magyar társadalmat felfoghatatlan sikereivel lázban tartó énekes színészként is szerepel az RTL szériájában.

A jelenetbe az RTL oldalán bele is kukkanthatunk, de ahhoz, hogy megismerjük a teljes történetet, természetesen meg kell néznünk a Valami Amerika harmadik epizódját a csatorna streamingszolgáltatóján.

A készítők korábban már elmondták, hogy az énekes saját ötlete volt, hogy szerepeljen a sorozatban.

Az ő ötlete volt, hogy milyen menő, nagy örömmel írja a zenét, és mi lenne, ha valahogy szerepelne is a sorozatban. Eredetileg ezt ő dobta be

– mondták Herendiék.

A történet szerint Azahriah (avagy az általa alakított karakter) a Galaxis tehetségkutatón vesz részt, ahol elmondja, nem önszántából érkezett, a haverjai fogadásból nevezték be. Közben pedig részleteket hallunk, ahogy előadja az Introvertált dal című slágerét.

Kiemelt tartalom
A háború sohasem változik, de az adaptációnak ez tesz jót – Fallout sorozatkritika A háború sohasem változik, de az adaptációnak ez tesz jót – Fallout sorozatkritika 2024.4.20 10:19

Azahriah az utóbbi hónapokban nem hagyott kétséget afelől, hogy korunk legnagyobb magyar popsztárjává avanzsált. Első hazai előadóként ad önálló koncertet a Puskás Arénában, ráadásul már azt is tudjuk, hogy egymás után háromszor.

Kiemelt tartalom
Azahriah lesz az első magyar, aki önálló koncertet ad a Puskás Arénában Azahriah lesz az első magyar, aki önálló koncertet ad a Puskás Arénában 2023.10.2 14:50