2023.10.19 14:37
Olvasási idő 0:42
Szöllősi Anna

Billie Eilish megmutatta az új tetoválását, a rajongók azonban nem tudják hova tenni, mi van a képen

ARCOK BILLIE EILISH TETOVÁLÁS

Korábban csak egy kis darabot villantott meg belőle, most azonban egész háttetkóját megosztotta rajongóival Billie Eilish.

Billie Eilish ritkán mutatja meg testét a nagyvilágnak, ha pedig meg is teszi, annak általában mindig nagy visszhangja van. A 21 éves énekes a minap egy több fotóból és videóból álló sorozatot posztolt az Instagram-oldalára, az októberi összeállításban pedig szerepelt egy olyan kép is, amelyen egy egész gerincen végigfutó absztrakt tetoválást láthatunk.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

BILLIE EILISH (@billieeilish) által megosztott bejegyzés

Billie már korábban is mutatott részletet a nyaktőből induló alkotásról, a rajongók azonban most láthatták először a (fél)kész produktumot, a látványtól pedig sokan egyáltalán nem voltak elalélva: bár van, akinek minden, így a tetoválás is tetszik az előadón, egyesek szerint a tetkó úgy néz ki, mintha egy unatkozó tinédzser padra firkált rajza terítené be Eilish hátát. 

Forrás Instagram / @billieeilish

Billie Eilish több tetoválást is csináltatott már: egy Eilish felirat a mellkasán terül el, egy másik grafika egy sárkányt ábrázol a combján, a kezén pedig tündéreket láthat az, aki éles szemmel vizsgálja őt. A most készült tetoválásról egyelőre nem tudni, mit ábrázol, ahogy a kommentelők azt is csak találgatják, vajon a képen szereplő alkotás kész állapotban van-e már.