2023.10.18 14:54
Olvasási idő 1:11
Szécsi Krisztián

Újabb sportlegenda másával bővült a budapesti Madame Tussauds

KULTÚRA DAVID BECKHAM FOCI MADAME TUSSAUDS BUDAPEST SPORT

David Beckham viaszszobra nem sokkal azután érkezett a városba, hogy bemutatták a róla szóló Netflix-dokusorozatot.

Újabb szenzációval bővült a Madame Tussauds Budapest kínálata, hiszen Magyarországra érkezett a világ egyik leghíresebb sportolójának, divatikonjának és médiasztárjának viaszszobra.

Kiemelt tartalom
David Beckham lenne a mesebeli hős, akit bántott a világ? – Szórakoztató, de kicsit problematikus dokusorozatot hozott a Netflix David Beckham lenne a mesebeli hős, akit bántott a világ? – Szórakoztató, de kicsit problematikus dokusorozatot hozott a Netflix 2023.10.15 9:23

David Beckham mása a prágai Madame Tussauds-ból jött vendégségbe Budapestre, ahol előreláthatólag néhány hónapig időzik majd – közölte a Refresher Magyarország szerkesztőségével a budapesti panoptikum.

Forrás Madame Tussauds Budapest

A hazai Madame Tussauds 51 állandó figurával rendelkezik, ám időről időre érkeznek a Palazzo Dorottyába exkluzív vendégek is. Legutóbb a világ leggyorsabb sprintere, Usain Bolt viaszmása töltött itt néhány hónapot. 

Kiemelt tartalom
Egy újabb legenda másával bővült a budapesti Madame Tussauds, de csak néhány hétig marad a városban Egy újabb legenda másával bővült a budapesti Madame Tussauds, de csak néhány hétig marad a városban 2023.8.11 12:00

A 115-szörös angol válogatott középpályás, a Manchester United és a Real Madrid korábbi játékosa annak idején személyesen találkozott a Madame Tussauds angliai munkatársaival, akik így lehetőséget kaptak arra, hogy tetőtől talpig felmérjék a világsztár testének minden porcikáját. Több ezer biológiai adatot vettek fel a csontok méretétől a testsúlyon át a sportoló arcberendezéséig.

Kiemelt tartalom
Sportolókhoz és szurkolókhoz is szóló kollekciót mutatott be a Dorko Sportolókhoz és szurkolókhoz is szóló kollekciót mutatott be a Dorko 2024.4.12 11:40

A figura – a többi viaszmáshoz hasonlóan – a London melletti műhelyben készült képzőművészművészek, digitális szakemberek és más szakértők bevonásával. A sportoló bőrét több mint 60 tetoválás borítja, ezeknek mind különleges jelentősége van. Első tetkója a fia neve volt, de szerepel a testén a kedvenc száma, a hetes, továbbá kínai, héber és hindi írásjelek, valamint a 99-es szám, amely Victoria Beckhammel való házasságára utal.     

Forrás Madame Tussauds Budapest

David Beckham ráadásul barátok közé kerül a budapesti Madame Tussauds-ban: a látványosság egy másik népszerű figurája, Lionel Messi ugyanis jelenleg Beckham csapatában játszik az Inter Miamiban, Jennifer Lopez és Beyoncé pedig közös reklámfilmet is forgatott a sztárral.

A stílusikon sportolóval öltönyben és nyakkendőben találkozhatnak a vendégek a produkció interaktív kávézójában. Beckham egy vörös szőnyegen állva várja a látogatókat, fotósok gyűrűjében, így mellé állva minden rajongó úgy érezheti magát, mint egy valódi csillag.

Ahogy korábban írtuk, a világ huszonnegyedik Madame Tussauds múzeumát májusban nyitották meg a budapesti Palazzo Dorottyában. A puccos eseményen a Refresher is részt vett, sőt, verssel állítottuk fel a szőrt Zámbó Krisztián karján, ez erről szóló cikkünket itt találod:

Kiemelt tartalom
Lehullott a lepel, Zámbó Jimmy-emlékhelynek és interaktív szelfiparadicsomnak sem utolsó a budapesti Madame Tussauds Lehullott a lepel, Zámbó Jimmy-emlékhelynek és interaktív szelfiparadicsomnak sem utolsó a budapesti Madame Tussauds 2023.5.23 21:20