2023.10.11 10:31
Olvasási idő 0:45
Szécsi Krisztián

Kiderült, Budapest melyik részére költözött a magyar fővárosban forgató Johnny Depp

FILMEK + SOROZATOK BUDAPEST FILMEK JOHNNY DEPP

A színész már egy hónapja élvezi a magyar főváros vendégszeretetét. És a források szerint a bulizást sem veti meg.

Igen érdekes léptekben halad Johnny Depp legújabb, Modi című filmjének budapesti forgatása. A közel egy hónapja fővárosunkban tartózkodó hollywoodi világsztárnak már alapvetően is kalandos története van a magyar éjszakával, de a Blikk értesülései szerint Depp most sem veti meg a partizgatást.

„Időnként nagy a káosz a forgatáson. Lehet, hogy Johnny Depp egy nagyon tehetséges és kreatív ember, egy valódi vízióval megáldott világsztár, de az elmúlt évek történései a jelek szerint nagyon megviselték, mert néha úgy tűnik, mintha nem lenne mindig a helyzet magaslatán... Talán többet bulizik, mint kellene. Fogalmazzunk úgy, hogy nagyon nagy szerencse, hogy a filmnek van egy tehetséges rendezőasszisztense“ – nyilatkozta a lapnak egy a filmes stábhoz tartozó forrás.

Johnny Depp a Gellért Szállóban Forrás screenshot / KVIFF

A minap egyébként a lap munkatársai terepen kívánták megszemlélni a munkálatokat, egy lezárt budapesti utcán, ám sajnos a forgatás még délben sem kezdődött el. Vagy ahogy az egyik biztonságiőr mondta: „Valamikor itt lesz a forgatás, de nem tudjuk, mikor“.

Kiemelt tartalom
Johnny Depp Budapesten: a belvárosban fotózták le a hollywoodi színészt Johnny Depp Budapesten: a belvárosban fotózták le a hollywoodi színészt 2023.9.20 9:01

Az is kiderült, hogy Depp a nyáron kishíján tragédiába fulladt hotelszobai házibulija után, már nem szállodában lakik, hanem egy XVI. kerületi villát bérel. Így ha netán valaki elcsípné Jack Sparow kapitányt, akkor Árpádföld, Cinkota, Mátyásföld, Sashalom, Rákosszentmihály magasságában kell, hogy szerencsét próbáljon.