2023.7.20 8:50
Olvasási idő 1:22
Kovács M. Dávid

Johnny Depp már a szállodában túlbulizta magát, ezért maradhatott el a Hollywood Vampires budapesti koncertje

ZENE HOLLYWOOD VAMPIRES JOHNNY DEPP KONCERT

A bennfentesek szerint a sok pezsgő árthatott meg Deppnek, aki úgy berúgott, hogy egy kiadós hányás után már lábra sem tudott állni.

Noha a szervezők és a zenekar csapata előre nem látható körülményekre hivatkozva mondta le a Hollywood Vampires kedd esti koncertjét, az okokat egyik fél sem részletezte, két bennfentes azonban megszellőztette, hogy miért maradhatott el Johnny Depp és Alice Cooper zenekarának utolsó pillanatban lefújt bulija.

Alice Cooper, Johnny Depp és Joe Perry a Hollywood Vampires egyik tévés fellépése közben. Forrás Ella DeGea / CBS / Getty Images

A Blikk információi szerint a budapesti fellépés előtt Depp „annyira kiütötte magát, hogy még orvost is kellett hívni hozzá a belvárosi szállodába, ahol a banda tagjai laktak”. A bulvárlap informátora szerint este hat körül érkezett a hír, hogy az aznapi koncert annak ellenére is elmarad, hogy minden készen állt a kezdéshez.

„Minden elő volt készítve, a színpad állt, a háttérstáb is készen állt a bulira. Fel sem merült, hogy baj lehet, főleg, hogy a zenekar tagjai a délutánra beütemezett hangbeállást is megcsinálták. Senki nem gondolt bele többet abba sem, hogy Johnny Depp ezen nem vett részt, az ő mikrofonját is beállította egy munkatárs, de ez az ilyen sztároknál nem szokatlan” – mondta a lap informátora.

Annyit hallottunk, hogy Depp túlbulizta magát, már a szállodából sem tudott elindulni. Azt is hallottuk, hogy biztos, ami biztos, kihívtak egy orvost hozzá, hogy megnézzék, nincs-e nagyobb baj annál, mint hogy egyszerűen túltolta a rocksztárságot.

A másik nagy hazai bulvárlap, a Bors mindeközben egy másik bennfentest is meg tudott szólítani, aki szintén egyértelművé tette, hogy nagy valószínűséggel nem Depp bokájával volt probléma, inkább a fellépés előtt benyakalt pezsgők és a kánikula kombinációja árthatott meg a színész-zenésznek.

„A zenekar az egyik elegáns, a Nagykörúton található szálloda teljes legfelső emeletét kibérelte és Depp már kedden napközben megkezdte a hangolódást az esti koncertre. Jack Sparrow kapitány elnöki lakosztályába sorra rendelték az üveg Dom Pérignon pezsgőket, aminek a vége az lett, hogy a háromszoros Oscar-jelölt színészből csak a beviteli oldalon távozhatott a világ egyik leghíresebb itala. A féktelen pezsgőzés vége aztán az lett, hogy Depp képtelen volt színpadra - meg egyáltalán - állni, így elkerülhetetlenné vált a koncert lemondása“ – szellőztette meg a lap informátora.

Kiemelt tartalom
Az utolsó pillanatban mondták le a Hollywood Vampires budapesti koncertjét, most a szervezők is megszólaltak Az utolsó pillanatban mondták le a Hollywood Vampires budapesti koncertjét, most a szervezők is megszólaltak 2023.7.19 8:39

A szervezők közlése szerint máris új időpontról tárgyalnak a zenekarral, és bár a lehetséges időpontok még nem ismertek, az egyeztetések már zajlanak a produkcióval, a csalódott rajongóknak „mielőbbi“ pótlást ígérnek.