2023.9.20 9:01
Olvasási idő 0:48
Szécsi Krisztián

Johnny Depp Budapesten: a belvárosban fotózták le a hollywoodi színészt

FILMEK + SOROZATOK BUDAPEST FILMEK FORGATÁS HOLLYWOOD JOHNNY DEPP

A színész a budapesti Károlyi-kertnél forgatta a Modi című filmjét kedden.

Fővárosunkban lassan mozdulni nem lehet a hollywoodi színészektől: Dave Bautista, Mads Mikkelsen, Paul Rudd, Jenna Ortega – csak hogy egy párat említsünk azokból a világsztárokból, akik jelenleg Magyarországon pihengetnek, netán forgatnak.

Míg Bautista nagy valószínűséggel The Killer’s Game című filmje kapcsán nyomul a pesti utcákon, addig Rudd és Ortega a Death of a Unicornt forgatják, melyről az eddigi információk alapján csak annyit tudni, hogy egy horrorvígjáték lesz. És ha már Ortega, ne feledjük, hogy az az A listás művész is Budapesten tartózkodik, akivel nemrégiben elég masszívan összehozta a sajtó a 20 éves színésznőt: Johnny Depp. A színészt ezúttal nem étteremben, vacsora közben, hanem pont munka közben sikerült lencsevégre kapni a belváros közepén.

@_4_0_1_#foryoupage#filmforgatas#johnnydepp♬ Pirates Of The Caribbean - Main Theme - He's A Pirate - Geek Music

A Telex egyik sasszemű olvasójának a Károlyi-kertnél sikerült képet készítenie a szakadt farmerben, dizájnos napszemüvegben pózoló Deppről, aki barátian karolja át egyik fiatalabb színészét, ezzel – nagy valószínűséggel – örökre szóló emléket adva a kisfiúnak. Úgy tűnik, hogy Deppnek bevésődhetett a történelmi vonal, hiszen a májusban Cannes-ban premierező Jeanne du Barry - A szerető című filmje után, melyben ő alakította XV. Lajos francia királyt, ezúttal a Modin kezdett dolgozni. A Depp által rendezett alkotás Amedeo Modigliani olasz festő párizsi éveit fogja felölelni.