A cikk a Gyermelyi megbízásából készült.
2023.10.5 16:14
Olvasási idő 0:27

20 perces tészták Béla Snackinggel (TONHAL VS. CSIRKEMELL)🐟🐔

VIDEÓ BÉLA SNACKING GASZTRO GYERMELYI RECEPT RULETT TÉSZTA VIDEÓ

Szeretsz főzni, de kollégista vagy? Olyan helyen élsz, ahol mindössze egyetlen rezsó áll rendelkezésedre? Van egy jó hírünk: Béla Snacking mutat két szuperkönnyen, szinte bárhol elkészíthető receptet.

Tonhalas tészta vagy mustáros csirke? Fussili vagy penne? Két teljesen különböző ízvilág, ám egy közös biztos van bennük, mégpedig az, hogy mindkét fogás nagyjából 20 perc alatt elkészíthető.

A REFRESHER Magyarország arca, Béla most két könnyen elkészíthető receptet mutat meg nektek, amikkel garantáltan felpezsdíthetitek a kollégiumi menüt. Nem ajánljuk, hogy éjszakára a hűtőben hagyjátok, mert másnapra fixen eltűnik onnan.

Érdekel a főzés, sőt, szívesen megmutatod a neten másoknak is, mire vagy képes? Jelentkezz a Gyermelyi Recept Rulett versenyére, és nyerj akár két millió forintot! 

Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on és a Facebookon is!