A cikk a Gyermelyi megbízásából készült.
2023.10.3 14:59
Olvasási idő 0:47

Minden álmod, hogy sikeres gasztrotiktokker légy? – Akkor a Gyermelyi versenyét neked találták ki!

GASZTRO FŐZÉS GASZTRO GYERMELYI RECEPT RULETT VERSENY

A verseny fődíja 2 millió forint, ami akár simán a tiéd lehet, ha lehengerled a zsűrit parádés ételkompozícióiddal.

Imádod a gasztronómiát és szívesen megmutatnád a nagyvilágnak legújabb kulináris kreálmányaidat (micsoda alliteráció)? Akkor bizony a Gyermelyi tehetségkutató versenye mindenképpen neked való. Jelentkezz és nyerj 2 millió forintot, egy évre elegendő Gyermelyi termékeket és Braun konyhai gépeket, hogy belendíthesd a TikTok-csatornádat! A Recept Rulett egy négy részből álló vetélkedő négy döntőssel, akik egy-egy ételt készítenek el kamera előtt minél szórakoztatóbb módon és még annál is finomabban. 

Forrás Gyermelyi Recept Rulett

Fordulatos sütés-főzés

Kezdésként az első TikTokker egy általa választott fogással indítja a főzést, a helyére beugró játékos pedig befejezi az étel elkészítését úgy, hogy nem ismeri a receptet. Ezután a beugró versenyző kezd szakácsként, és adja át egy következőnek a fakanalat.

Emellett pedig minden résztvevő kipörget egy nehezítést vagy hacket a verseny során, ami egy előre nem ismert, megoldandó feladatot jelent majd.

Sass Dani és a közönség dönt

A szavazás két fázisban zajlik, elsőként a játék animátora, a tavalyi Recept Rulett győztese, Sass Dani gasztroszakértő pontozza a négy versenyzőt. Majd egy online közönségszavazás során dől el, hogy a két legtöbb pontot kapott döntős közül ki a végső győztes.

Ha elmúltál már 18, minimum 2000 követővel rendelkezel és csak úgy habzsolják a főzős contentedet a Tiktokon, jelentkezz a Gyermelyi Recept Rulett oldalán.