2023.10.2 15:50
Olvasási idő 0:35
Szöllősi Anna

Sosem buliztak még annyian a Budapest Parkban, mint idén

KULTÚRA BUDAPEST PARK KONCERT

80 ezerrel döntötték meg a tavalyi rekordot. Már a jövő évi programok zöme is megvan.

Áprilistól októberig 87 koncertnapon több mint 225 produkciót látott vendégül a Budapest Park, és a tavalyi 610 ezres csúcsnézőszámot idén 80 ezer plusz emberrel 690 ezerre tudták feltornázni – közölte szerkesztőségünkkel hétfőn a szabadtéri koncerthelyszín.

A Park a tizenkettedik évadban a teltházas események tekintetében is számottevő, 30 százalékos emelkedést ért el: összesen 30 olyan eseményük volt, amire minden jegy elkelt. Ilyen volt többek közt a Kispál és a Borz visszatérő duplakoncertje vagy a Ricsárdgír búcsúbulija.

A sokszor különleges tematikájú, látványvilágú és struktúrájú, monumentális koncerteken és a négy tánctéren zajló bulikon túl idén is számos egyéb programmal találkozhattunk a helyszínen. Kétszer rendeztek a kisgyermekes családoknak Pöttömkertet, és most először kifejezetten a kiskamaszoknak is szerveztek eseményt JusTeenTime címmel.

A Budapest Park jövő évi programnaptára 70 százalékban készen áll, és már a nyitóhétvégét is meghirdették 2024. április 25-27 közöttre. Mint írják, decembertől minden korábbinál nagyobb korcsolyapályával várják a látogatókat addig is.