2023.9.30 9:37
Olvasási idő 1:30

Mesés színekben tündököl a Puma Mayze megújult kollekciója

DIVAT CIPŐK PUMA SNEAKER

A PUMA nemcsak a világ egyik piacvezető sportszergyártó cége, de azon cégek egyike is, aki hisz a sport erejében, és a kezdetek óta azon dolgozik, hogy a leggyorsabb, legtehetségesebb sportolókkal álljon ugyanazon a pályán.

 A PUMA a sport minden területén jelen van, legyen szó csapatjátékokról, innovatív golfról, futásról vagy akár a motorsportról. A "FOREVER FASTER" küldetése és mottója,  hogy a sport- és divatvilágban a lehető legmagasabb szintre emelje a PUMA termékeket, ezzel is támogatva a sportolókat és minden vásárlót. 

Király Lina és Palkovics Zóra Forrás PUMA Mayze

A PUMA elszánt a nők támogatása mellett, ebben a küldetésben pedig a Women Win alapítvány is partnere. Az együttműködés célja, hogy növelje a női sportolók láthatóságát, és támogassa azokat az kezdeményezéseket, amelyek elősegítik különösen a kisebbségi és alulreprezentált csoportokhoz tartozó lányok és nők különböző sportokhoz való hozzáférését. 

A márka a bolygónkért is őszintén elkötelezett. Anyagilag támogatja a környezetvédelmi intézkedéseket az ellátási láncolatában, a márka által bevezetett ellátási lánc finanszírozási rendszere pedig elnyerte a a Supply Chain Finance "Innovation Award" díját is. 

Kiemelt tartalom
Havi sneakerjelentés: Ezek április legelvetemültebb cipőmegjelenései Havi sneakerjelentés: Ezek április legelvetemültebb cipőmegjelenései 2024.4.11 19:05

A PUMA Mayze modellek a"She Moves Us" globális kampányának részei, amely a mai, modern nőkhöz szól, akik kitartóak, nyitott szemléletűek és erősek. A Mayze azt üzeni, hogy a nők támogassák és inspirálják egymást, közösen haladva a céljaik felé, megünnepelve az aktuális sikereket. 

De a Mayze nemcsak az összetartást szimbolizálja, hanem a sokszínűséget is. Bármilyen alkalomra tökéletes választás lehet, legyen szó egy casual eseményről vagy akár egy hivatalos meetingről. A Mayze platformos talprésze és karakteres stílusa egyedülálló, ugyanakkor könnyedén beilleszthető bármilyen ruhatárba. 

pumaPuma Mayze CrashedPuma Mayze UT PopPuma Mayze Classic
Galéria megtekintése
(7)

Az idei őszi szezon legizgalmasabb modellje a PUMA Mayze Mix nevet viseli. A PUMA újdonsága négy különböző pasztell színállásban érkezik, így biztosan mindenki megtalálja majd az új kedvenc világos cipőjét. Az ebben a cipőben található bőr megfelel a Leather Working Group protokolljának: az ilyen bőrt előállító gyártókat a vegyi, környezetvédelmi, hulladékkezelési és nyomonkövethetőségi szabványok alapján ellenőrzik. 

Nem mehetünk el szó nélkül a PUMA Mayze Stack mellett sem, amely Dua Lipa kedvenceként vált ismertté, nem véletlenül: a drámai, platformos talprész igazán passzol az énekesnő vagány stílusához, így a merészebb dizájnt kedvelőknek is bőven van miből válogatniuk. 

A Mayze rengeteg további színben és variációban elérhető, a Playersroom offline üzleteiben és online platfromján mindig megtalálhatók az aktuális modellek. 

Kiemelt tartalom
Az új kedvenc surranó, ami beveszi a fülledt várost: így hasít a flaszteron az új Puma Palermo Az új kedvenc surranó, ami beveszi a fülledt várost: így hasít a flaszteron az új Puma Palermo 2024.4.11 15:53

A PUMA cipőket az "Úton a stílus felé" mottó jellemzi leginkább, ezt a gondolatot szeretné a márka az új őszi kampányban közvetíteni. A kampány arcai két fiatal, engergikus, divatérzékeny influencer, Palkovics Zóra és Király Lina. A két content creator évek óta elkötelezetten gyárt tartalmakat lifestyle, divat és aktuális hírek témakörben.

A termék elérhetőek a Playersroom üzleteiben és webshopjában.