2023.9.18 15:47
Olvasási idő 0:40
Krajnyák Petra

Az idol után újabb sorozatot kaszált el az HBO

FILMEK + SOROZATOK HBO SOROZATOK WINNING TIME

A Winning Time (magyarul: Győzelmi sorozat) befejezése mellett döntött az HBO. A kritikusok által elismert sorozat csupán két évadot élt meg.

Az HBO megerősítette, hogy két évad után befejeződik a Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty (magyarul: Győzelmi sorozat: A Lakers dinasztia felemelkedése) című sorozat, melynek korábban a szerkesztőségünk is külön cikket szentelt.

A streamingplatform repertoárjába 2022 márciusában került be a kritikusok által is elismert műsor, mely a Los Angeles Lakers kosárlabdacsapat legendás, Magic Johnson és Kareem Abdul-Jabbar nevével fémjelzett időszakáról szólt.

Quincy Isaiah (Magic Johnson) és Adrien Brody (Pat Riley) a Winning Time második évadában Forrás HBO Max

Max Borenstein, a Winning Time egyik alkotója az X-en (az egykori Twitteren) osztotta meg a hírrel kapcsolatos gondolatait:

Nem ilyen befejezést képzeltünk el. De semmi mást nem érzek, csak hálát és szeretet.

A premier után a Lakers korábbi edzője és igazgatója, Jerry West – akit a sorozatban Jason Clarke alakított – erős kritikával illette a produkciót. West akkor levelet küldött az Warner Brosnak, az HBO-nak, és a sorozat producerének, Adam McKay-nek, amelyben a műsor elkaszálását, bocsánatkérést és meg nem határozott összegű kártérítést követelt a "hamis és rágalmazó ábrázolásra" hivatkozva.

Kiemelt tartalom
Érkezik az Office spin-offja, de mitől lett ekkora siker az eredeti széria, és egyáltalán újraéleszthető-e? Érkezik az Office spin-offja, de mitől lett ekkora siker az eredeti széria, és egyáltalán újraéleszthető-e? tegnap 10:41 -kor

West ügyvédje úgy nyilatkozott, hogy ügyfelét a sorozatban bemutatott karakter alapján egy "kontrollálatlan, részeges, dühöngő őrültnek" könyvelte el a közvélemény.