2023.9.7 11:12
Olvasási idő 0:39
Krajnyák Petra

Drake várva várt albuma hamarabb érkezik, mint gondolnád

ZENE ALBUM DRAKE HIP-HOP KONCERT PREMIER VILÁGZENE ZENE

Misztikus teaserek után Drake hivatalosan is bejelentette a For All the Dogs megjelenési dátumát.

Drake megerősítette, hogy a For All the Dogs album szeptember 22-én már hallgatható lesz. Egy régi videóval leplezte le a hírt, amelyen édesapja, Dennis Graham látható, amint a Stormy Monday With Danny Marks című, kanadai sugárzású tévésorozatban lép fel.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

champagnepapi (@champagnepapi) által megosztott bejegyzés

A hivatalos bejelentés előtt Instagram-sztoriban osztott meg egy fotót a tarkójáról, amelyen a 0922 számkombináció szerepel. A rajongók már ekkor a szeptember 22-i megjelenésre tippeltek, elvégre az rapper maga is elhintette, hogy az album hamarosan megjelenik. Augusztus 25-én az It's All a Blur turnéján seattle-i közönségétől kért bocsánatot, amiért ennyire elhúzódott az alkotói folyamat.

Tudom, hogy mindenki feldúlt, amiért nem droppoltam új albumot tegnap este. Nem mondtam, hogy tegnap este fog megjelenni. Szóval ne haragudjatok rám. Csak azt mondtam, hogy hamarosan megjelenik. Már nem fog olyan sokáig tartani, higgyétek el nekem. Befejezem. Tudjátok, hogy mennyi fellépésem van. De ígérem nektek, a For All the Dogs úton van. Ha soha nem szerettél semmit, amit eddig csináltam, ígérem, ez az album neked fog szólni. Megéri majd várni rá."