2023.9.7 13:51
Olvasási idő 2:06
Masszi-Rigó Csilla

Búcsú a Sex Educationtől és szerelem első látásra is jön szeptemberben – Ezeket lesz érdemes bindzsizni a Netflixen

Búcsú a Sex Educationtől és szerelem első látásra is jön szeptemberben – Ezeket lesz érdemes bindzsizni a Netflixen
Forrás Netflix
FILMEK + SOROZATOK FILMAJÁNLÓ FILMEK NETFLIX SOROZATOK

A sulikezdéssel együtt a Netflix is megújult erővel vág neki a tanévnek: szeptemberben majdnem minden második napra kapunk egy-egy új sorozatot vagy filmet. Jön a Sex Education utolsó fejezete, de a Fehér Lótusz Portia-ja is feltűnik majd a képernyőn.

Sokak számára szomorú hónap a szeptember, nem mindenki szeret elköszönni az agyzsibbasztó és izzasztó 35°C-os átlaghőmérséklettől és a délután kettőkor kezdődő reggeliktől, a suli, a koránkelés és a jóval hűvösebb időjárás sokakat tehet motiválatlanná a következő hetekben. És hogy vajon mi erre a gyógyír? Azt nem tudjuk, a szeptember viszont tucatnyi remek kültéri programot (kirándulás, bornapok, búcsú) és megannyi remek filmet és sorozatot hoz, mi most a Netflix kínálatából mazsolázzuk ki a legígéretesebbnek tűnő ajánlatokat. 

Egy és fél nap 

Egy felfegyverzett férfi, aki mindenáron a lányával akar lenni, beront a kórházba, ahol elhidegült felesége dolgozik, majd pedig elrabolja őt. Ez még nem minden, a kétségbeesett túszejtő ugyanis mások életét is megkeseríti. 

Premier: szeptember 1. 

A kiábrándult királylány (5. évad)

Véget ér a Netflix egyik legszórakoztatóbb animációs sorozata, a Matt Groening által rendezett kiábrándult királylány. Bean a gonosz királynő nyomába ered, miközben saját képességeit igyekszik tökélyre fejleszteni a nagy csatához, amely anya és lánya között kell, hogy végbemenjen. 

Premier: szeptember 1. 

Drága gyermek 

Izgalmas, sötét és feszült drámára vágysz? A Netflix új német limitált szériája Romy sikerkönyve alapján készült, főszereplője pedig egy titokzatos nő, aki egy szörnyű fogságából megmenekülve sötét igazságok felé vezető támpontot nyújt a nyomozóknak egy megoldatlan, 13 évvel korábbi eltűnéssel kapcsolatban.

Premier: szeptember 7.

Lángoló test 

A spanyol sorozat valós események alapján készült, a történet középpontjában egy rendőr áll, akit kegyetlen módon gyilkoltak meg. És, hogy a barátnő vagy a szerető ölte meg a férfit? Ezt egyelőre nem tudni, a szériában viszont visszatér A nagy pénzrablás főszereplője, Úrsula Corberó.

Premier: szeptember 8.

Hív az idő 

Súlyos krimik mellett persze rengeteg szerelmes történettel is csábít minket szeptemberben a Netflix, pénteken jelenik meg ugyanis a Hív az idő című romantikus dél-koreai drámasorozat, amelyben egy lány képes utazni az időben. És, hogy kivel találkozik? Nem rég elvesztett szerelmével, de egy hozzá nagyon hasonlító fiúval...

Premier: szeptember 8. 

Vajon létezik szerelem első látásra? 

A Fehér lótusz második évadából ismerős Portia (Haley Lu Richardson) egy romantikus vígjáték főszereplőjeként tér vissza a képernyőre. A történet szerint két idegen megismerkedik egy londoni járaton, a kölcsönös vonzalom pedig hamar kialakul a fiatalok között. Bár az újbóli találkozás lehetetlennek tűnik (ahogy az egy ilyen filmben illik, azt a telefonszámot nem adják olyan könnyen), végül nagy esély van rá, hogy boldog véget ér a történet. 

Premier: szeptember 15. 

Sex Education – Szexoktatás: 4. évad

Utolsó évadához érkezett mindenki kedvenc coming of age sorozata. Mi lesz Otis és Maeve kapcsolatával, valamint a fiú szexterapeuta karrierjével? A Szexoktatás utolsó trailere csupa bizakodásra ad okot, jó eséllyel az utolsó epizódokon is sírva röhögünk majd. 

Premier: szeptember 21. 

Love is blind – Vak szerelem: 5. évad 

Minden reality-rajongó kedvence újabb évaddal tér vissza, a cél pedig ezúttal sem más: minden külső inger és előítélet ellenére megtalálni az IGAZIT! Az idei évad szereplői igen szórakoztató arcoknak tűnnek, nézzétek meg a velük készült villáminterjúkat! 

Premier: szeptember 22. 

Ez a cikk csupán egy válogatás a Netflix szeptemberi premierjei közül, az említettek mellett további filmek és sorozatévadok is érkeznek a streamingplatformra, további részletek a szolgáltatás felületén.

Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on és a Facebookon is!