2023.8.29 9:36
Olvasási idő 0:39
Maier Péter

Letartóztatták a Hannah Montana színészét, mert berúgva megzabált egy csipszet, és nem volt hajlandó fizetni érte

FILMEK + SOROZATOK

Mitchel Musso Oliver Okent alakította a sorozatban.

Letartóztatták Mithcel Mussót, a Hannah Montana színészét nyilvános részegség és lopás miatt Texas-ban, vasárnap. 

A rendőrséget a CNN szerint egy „zavargás miatt küldték ki egy szállodába“. „Érkezéskor a rendőrök kapcsolatba léptek a panaszossal, aki azt mondta, hogy egy részegnek tűnő személy belépett a szállodába, kiválasztott egy zacskó csipszet, és elkezdte megenni“ – írja a rendőrség. Amikor megkérték, hogy fizesse ki a nasit, „verbálisan bántalmazó viselkedést vett fel, és fizetés nélkül távozott“.

Mitchel Musso augusztus 26-án a rendőrségen Forrás Rockwall County Sheriff's Office

A rendőrök a szálloda előtt beszéltek Mussóval, aki az „ittasság jeleit mutatta“, és őrizetbe vették. „Egy rutinellenőrzés során kiderült, hogy Musso úrnak több, a Rockwall-i Rendőrség által kiadott, közlekedési szabályok megsértésével kapcsolatos körözése is van. A Rockwall Megyei Büntetés-végrehajtási Központba szállították, ahol a vádak miatt bebörtönözték“ – áll a közleményben. Musso egy éjszakát töltött a börtönben, majd a közlemény szerint vasárnap késő délután 1000 dolláros (nagyjából 350 ezer forintos) óvadék ellenében szabadon engedték.

Mitchel Musso 2006 és 2011 között szerepelt a Hannah Montanában, ahol Oliver Okent alakította. Emellett pedig műsorvezetőként is szerepelt a PrankStars című műsorban.

Mitchel Musso Miley Cyrusszal és Emily Osmenttel a Hannah Montana forgatásán Forrás DISNEY CHANNEL/BYRON COHEN