2023.8.26 17:52
Olvasási idő 0:26
László Panna

Miért pont a Csókkirály? 💋👑 (T.DANNY KONCERTJÉN KERESTÜK A TITKOT) - A Te Hangod

VIDEÓ A TE HANGOD BUDAPEST PARK KONCERT

Csókkirály, Dübörög a lábunktól a föld, Ugye nem bántad meg, és még sorolhatnánk a retróbbnál retróbb slágerek feldolgozását, amik az elmúlt években nőttek ki a földből. De vajon miért lett ez most ennyire népszerű a mai előadók körében?

T.Danny feldolgozta a Csókkirály című slágert, ezzel hivatalosan idén nyáron is újra dübörög a retróláz. Vajon a dallam, a jó hangzásvilág, a változatos ritmusképletek, vagy az ellenálhatatlan prozódia viszi rá a mai előadókat, hogy régi, híres dalokat dolgozzanak fel? Vagy egyszerűen csak fel szeretnének kapaszkodni egy már befutott előadó hátán?

Ezekre a kérdésekre kerestük a választ a Budapest Parkban T.Danny koncerten, ahol többek között az is kiderült, mi a világ leghíresebb feldolgozott száma, amiről talán még te sem tudtad, hogy egy feldolgozás!

Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, Instagramon,YouTube-on és a Facebookon is!