2023.8.25 10:04
Olvasási idő 0:55
Kovács M. Dávid

Odáig vannak a rajongók az átlagember módjára, turistaosztályon utazó Billie Eilishért

ARCOK BILLIE EILISH RAJONGÁS UTAZÁS

A sapkája tette biztosan beazonosíthatóvá az énekesnőt, aki elkötelezett klímaaktivistaként egyszerűen csak elvegyült a többi utas között.

Egyik rajongója egy meg nem nevezett légitársaság meg nem nevezett járatán szúrta ki az idei Sziget fesztivál egyik headlinerét, Billie Eilisht, aki hozzá hasonlóan a gép turistaosztályán utazott.

Noha a 21 éves zenész vagyonát mintegy 30 millió dollárra becsülik, őt ez sem tántorította el attól, hogy átlagember módjára utazzon. Így történhetett meg, hogy a @williambossanova nevű TikTok-felhasználó videóra vette a néhány sorral előtte utazó énekesnőt.

@williambossanova Pov: you're in a plane with Billie (Still cant believe wtf just happened) #billieeilish#billie#finneas#billieelishfan#billieeilishedits#billieeilishconcert#billieeilishszigetfestival#billieeilishpukkelpop#maggiebaird#patrickoconnell♬ Beyonce x My Husband x Casa Di Remix - CasaDi

Billie Eilish később ugyanilyen laza szettben és ugyanabban a sapkában tűnt fel az egyik Instagram-sztorijában is, amely szintén egy repülőgépes utazás alatt készült – a fotóhoz pedig Future I Serve The Base című dalát ágyazta be, amely az amerikai rapper 2015-ben megjelent, DS2 (Dirty Sprite 2) című lemezén szerepelt.

Az énekes ezen a hétvégén egyébként a readingi és leedsi fesztiválokon lép fel, így nagyon nagy eséllyel az Egyesült Királyságba tartott éppen a repülő turistaosztályán. A TikTok-videó mindenesetre erős promó a koncertek előtt, egyenesen odáig vannak érte a kommentelők.

Eilish egyébként elkötelezett klímaaktivista, a Szigeten adott koncertje előtt például azt kérte a fesztivál stábjától, hogy minden étel és ital, amit kapnak, organikus alapanyagokból készüljön, vegánd étrend szerint, az ételek és italok csomagolására vonatkozóan pedig az volt a kérése, hogy ne műanyag legyen, hanem valamilyen egyéb, többször használható anyag.

Kiemelt tartalom
Visszanéznéd Billie Eilish Szigetes koncertjét? Itt még megteheted! Visszanéznéd Billie Eilish Szigetes koncertjét? Itt még megteheted! 2023.8.16 10:54