A cikk az ASUS megbízásából készült.
2023.8.18 10:16
Olvasási idő 1:33

A divatot és a funkciót ötvözi az ASUS és az A Bathing Ape kollaborációja

TECH-TUDOMÁNY A BATHING APE ASUS LAPTOP NOTEBOOK

Különleges kiegészítőkkel és egyedi megjelenéssel érkezik az ASUS Vivobook S 15 OLED BAPE® Edition.

Nem ritka, hogy két, egymástól viszonylag távolabb álló szektor ismert márkája közös projektbe fog, a hazai notebook piacon azonban soha nem volt még példa olyan intenzív együttműködésre, mint amilyen az itthon élenjáró ASUS és az ikonikus japán divatmárka az A Bathing Ape között jött létre. Az ASUS Vivobook S 15 OLED BAPE® Edition ugyanis egy különleges festésű laptopnál jóval többet kínál a streatwear és limitált kiadású termékek rajongóinak vagy éppenséggel azoknak, akik a legmenőbb Back to School notit keresik.

Jóval több, mint egy mutatós designnal rendelkező notebook. Forrás ASUS / A Bathing Ape

Persze minden hasonló együttműködéshez egy tökéletes alapra van szükség, amit az ASUS Vivobook S 15 OLED biztosít is. A 15,6 hüvelykes OLED kijelzővel rendelkező modern megoldás 13. generációs Intel® Core™ i5-13500H processzorral érkezik, ez a páros pedig elképesztő vizuális élményt és teljesítményt kínál. Az OLED kijelzőn élmény a filmek és sorozatok fogyasztása, professzionális a tartalomgyártás és a szemünk egészségét is jobban óvja, mint a hagyományos laptop kijelzők. A H-szériás, modern Intel processzor pedig a legújabb gamer laptopokban szokott leggyakrabban feltűnni, így garantáltan elegendő teljesítményt kapunk például képszerkesztéshez és a mindennapi vagy iskolai feladatokhoz.

Ikonikus Bape motívumok mindenhol! Forrás ASUS / A Bathing Ape

A csomagot kézhez kapva rögtön szembetűnő lehet az átlagosnál nagyobb doboz, amit már eleve az ikonikus Bape minták díszítenek. Erre azért volt szükség, mert felbontva rögtön az első különleges kiegészítővel találkozhatunk, hiszen a csomag tartalmaz egy klasszikus Bape terepszínű mintázatot viselő, praktikus notebooktáskát, mely mellett a hasonló mintázattal rendelkező laptopdoboz található. A táskában minden elfér, amit a laptop dobozában találunk, a sor pedig nem rövid. A második dobozt felnyitva rögtön szembetűnik a Midnight Black színben pompázó, több pontján is egyedi Bape mintákkal és motívumokkal díszített laptop, amelynek fedlapját fényben érdemes megcsodálni. A fedlapon túl jellegzetes Bape dizájnelemekkel találkozhatunk az érintőpadon, a készülék alján és a csuklótámaszon is.

Stílusos megjelenés a suliba és az irodába is. Forrás ASUS / A Bathing Ape

Az ASUS Vivobook S 15 OLED BAPE® Edition mellett a csomag valószínűleg sokak számára legnagyobb értéke, az ikonikus BABY MILO® figura kapott helyet, melynek kezébe a laptop kicsinyített mása is elhelyezhető. A sor tovább folytatódik, miután a figurát és a laptopot kivettük a dobozból, hiszen alattuk kapott helyet a szintén a laptop mintájában pompázó vezeték nélkül egér. Ehhez ráadásul jár egy rápattintható fedél, mellyel felveszi az ikonikus Bape terepmintás külsőt. Az egér mellett találunk még egy matricacsomagot és egy billentyűzetmatricát is, melyekkel mindenki személyre tudja szabni a saját igényeinek megfelelően a laptopját.

Az ASUS Vivobook S 15 OLED BAPE® Edition limitált darabszámban Magyarországon is elérhető a hivatalos ASUS online márkaboltban.