2023.8.14 14:30
Olvasási idő 4:30
Csáka Eszter Csáka

Heti horoszkóp: új ismeretségek, hasban repkedő pillangók és kreatív energiák várnak rád

Heti horoszkóp: új ismeretségek, hasban repkedő pillangók és kreatív energiák várnak rád
Forrás GettyImages / Aratehortua
ÉLETMÓD HOROSZKÓP

A horoszkóp-előrejelzésünkből most megtudhatod, hogy számíthatsz-e új ismeretségekre és barátságokra, vagy inkább a konfliktusok fogják uralni a heted.

Kos (III. 21. - IV. 19)

A héten sokkal nagyobb kedvvel és energiával ásod bele magad a teendőkbe. Felerősödnek a kreatív energiáid, készen állsz arra, hogy a világ összes feladatát megold egyedül. Vigyázz arra is, hogy ne terheld le túlságosan magadat, mivel azzal nemhogy előre nem haladsz, hanem még lassítasz is a folyamatokon. Most van itt az idő, hogy kipróbálj új lehetőségeket, amikbe eddig nem mertél belevágni. Ha szingli vagy, a napokban akár kialakulhat egy új románc is, csak arra figyelj, hogy légy elég nyitott az ismerkedésre. Ne gondold túl a dolgokat, csak próbálj meg sodródni az árral kicsit, így spontán alakulhatnak ki nagyszerű dolgok az életedben.

Kos híresség: Sarah Jessica Parker Forrás GettyImages / Dimitrios Kambouris

Bika (IV. 20. - V. 20.)

Tarts ki a kitűzött célod mellett, mert a napokban akár el is érheted, amin oly régóta dolgozol. A héten érdemes mindent beleadnod abba, ami tényleg fontos számodra – akár egy lakásfelújításról, akár egy új projektről van szó – mivel végre megláthatod a fényt az alagút végén. Ebben az időszakban rengeteget tanulhatsz és fejlődhetsz, ha kicsit kitartóbb vagy a szokásosnál. Ha kapcsolatban élsz, érdemes lenne egy kis időt fordítani a romantikára is, hogy újra fellángoljon a tűz kettőtök között. Bikaként szereted előre megtervezni a dolgokat, ennek ellenére érdemes lenne, ha tervek helyett kicsit jobban figyelnél a partneredre is, hogy megtudd, ő mit szeretne.

Bika híresség: Jessica Alba Forrás GettyImages / Stephane Cardinale - Corbis / Contributor

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Új lehetőségek vannak a láthatáron számodra, és ha jól játszod ki a kártyáidat, egy olyan projektben vehetsz részt, ahol rengeteget fejlődhetsz a karrieredben, és még a kapcsolati rendszered is bővítheted. Szeretsz új ismeretségeket kötni, ez most is előnyödre válik, hiszen szabadúszóként az új kapcsolataidnak köszönhetően találsz folyamatosan munkát. Igyekezz nem túlhajtani magad, próbálj meg kicsit lazítani is, nem történik semmi, ha nem egy nap alatt sikerül megvalósítani a terveidet. 

Ikrek híresség: Mel B Forrás GettyImages / Ricky Vigil

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Szerencsés hét elé nézel, hiszen a csillagok állása alapján most szuper dolgokat vihetsz véghez. Végre megvalósíthatod azokat a terveidet, amikre már régóta nem volt energiád vagy megfelelő anyagi háttered. Ha minden jól alakul, némi plusz pénzhez jutsz a napokban, amit a céljaid elérésére fordíthatsz. Ha kapcsolatban vagy, most sokkal közelebb is kerülhetsz a partneredhez érzelmileg, egy közös projekt vagy cél összecsiszolhat titeket. A hét közben számíthatsz némi hátráltatásra is, amit a környezeted okoz, de ne aggódj, ha nyugodtsággal kezeled a helyzetet, hamar megoldódik a probléma.

Rák híresség: Will Ferrell Forrás GettyImages / Tristan Fewings

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

A napokban érdemes lenne kicsit kikapcsolódnod, hiszen rengeteget dolgoztál az elmúlt időszakban. Kalandozz kicsit a természetben, menj el vadkempingezni vagy szervezz egy egész napos kirándulást a barátaiddal. Annak ellenére, hogy igyekszel minden percedet hasznosan tölteni, nem árt a szórakozás és pihenés is. Használj ki minden lehetőséget, ami most eléd kerül, bízz az ösztöneidben és abban, hogy akár egy nehezebbnek tűnő, új feladatot is sikerül megoldanod. A kreatív ötleteid és nagyszerű vezetői képességed mindenképp hasznodra válik a napokban. 

Oroszlán híresség: Amy Adams Forrás GettyImage / Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Lehet, hogy a napokban találkozol valakivel, akinek köszönhetően fellendül a karriered, mivel végre valaki meglátja benned a potenciált. Szuper lehetőségek és akár egy új munkahely is kilátásban lehet, de próbáld meg végig gondolni, hogy az ezekkel járó döntés, amit meg kell hoznod hamarosan, mennyire szolgálja a te érdekeidet. Akár kapcsolatban vagy, akár egyedülálló, a héten pillangókat érezhetsz majd a hasadban a szerelemtől. Engedd, hogy az ösztöneid vezessenek a szerelmi életedben, ahogy a munkában is.

Keanu Reeves Forrás GettyImages / Miikka Skaffari/FilmMagic

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Végre megtörténik az, amire mindig is vágytál: a magánéleted és a munkahelyed végre balanszba kerül. Régóta szeretted volna, ha a rengeteg munka nem megy a bulizás, a barátaid és a lazítás kárára. Végre sikerült rájönnöd, hogyan tudod beosztani az idődet a lehető leghatékonyabban. A napokban fontos szerepe lesz a kommunikációnak, hiszen egy konfliktust úgy kerülhetsz el, ha tisztán és őszintén kommunikálod gondolataid és érzéseid. Ahelyett, hogy magad akarnál mindent irányítani, igyekezz kompromisszumokat kötni, hogy másoknak is jó legyen a környezetedben.

Mérleg híresség: Hilary Duff Forrás GettyImages / Leon Bennett

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Intenzív energiákra és átalakulásokra számíthatsz a héten. Lehet, hogy a környezetedben történik egy drasztikus változás, ami rád is hatással lesz. Ne félj az újdonságoktól, hiszen azok lehetőségeket is hordoznak magukban. Próbálj meg kicsit befelé figyelni és rájönni, milyen célokat szeretnél elérni a közeljövőben. Élvezd ezt az időszakot, mivel sokat tanulhatsz és fejlődhetsz ezáltal. A kapcsolataidban most sokat számít az, hogyan fejezed ki magadat. Ne feledd, a szavaknak ereje van, így jól fontold meg, hogyan vázolsz fel egy kényes témát egy barátodnak. 

Forrás Warner Bros/ MATTEL

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Tele leszel motivációval ezen a héten, hogy olyan új dolgokba kezdj bele, amelyekbe eddig nem mertél. Ez egy kiváló időszak arra, hogy kipróbáld magad új helyzetekben, csak arra figyelj, hogy ne szállj ki az első nehézségnél. Igyekezz egy olyan új hobbit vagy projektet találni, ami mellett kitartasz és nem adod fel, emellett próbáld meg beépíteni a rutinodba. Ennek ellenére figyelj arra, hogy ne terheld túl magad, hiszen azzal nemcsak magadnak, hanem a közvetlen környezetednek sem teszel jót. A kapcsolataidban kerüld el a félreértéseket azzal, hogy egyenesen és érthetően kommunikálsz.

Nyilas híresség: Janelle Monae Forrás GettyImages / Paras Griffin

Bak (XII. 22. - I. 19.)

Lehetséges, hogy ez az időszak számodra arról fog szólni, hogy átgondolod és újrakalibrálod a céljaidat és az irányt, amerre haladni szeretnél. Érdemes elengedni a régi célokat és vágyakat, ha azok már elavulttá váltak és helyettük kitűzni valami új, motiváló célt, amit elérhetsz. Ambiciózus vagy, ami nagy segítség lehet. Arra is figyelj, hogy a munka iránti elhivatottságod ne menjen a magánéleted rovására. Iktass be szüneteket a munkahelyeden, próbáld meg minél tudatosabban beosztani a szabadidődet, hogy mindig fel tudj töltődni, akár egy nehéz nap után is. 

Bak híresség: Liam Hemsworth Forrás GettyImages / Lisa Maree Williams

Vízöntő (I. 20. - II. 18.)

Az eszed és az intuíciód mind a siker felé vezetnek, igyekezz a héten jobban ezekre koncentrálni, mint a külvilágra. Ez egy szuper időszak arra, hogy a hosszútávú céljaidra fókuszálj, valamint, hogy terveket készíts, amiket a jövőben meg tudsz valósítani. Kreatív vagy, ez segít innovatív ötleteket kitalálni, amik jól jönnek nemcsak a munkahelyeden, de a magánéletedben is. A napokban lehetőséged van rá, hogy kicsit jobban elmélyítsd a kapcsolataidat, legyen az a családod, a barátaid vagy a partnered. Legjobb, ha egy közös programot szerveztek, ahol sokat tudtok beszélgetni, így akár új dolgokat is megtudhatsz róluk. Ha túl sok energiád van, próbálj meg tudatosan figyelni arra, hogy ne hajtsd túl magad, hiszen az könnyen kiégéshez vezethet. 

Vízöntő híresség: Ellen DeGeneres Forrás GettyImages / Tasos Katopodis

Halak (II. 19. - III. 20.)

Előtörnek belőled a kreatív energiák, érdemes lenne kipróbálnod eg új hobbit, ahol ki is élheted ezt a fajta vágyadat. Kerámiázás, festés vagy bármi olyan tevékenység szuper, ahol kicsit ki tudsz kapcsolni. Érdemes olyan dolgokkal foglalkoznod, amik boldogsággal töltenek el, hiszen ennek segítségével új karrierbe, projektbe is kezdhetnél, csak hallgass a megérzéseidre. Lehetőséged van elmélyíteni és megerősíteni egy kapcsolatodat a héten, a nyitott kommunikáció és az őszinteség azonban ehhez elengedhetetlen. Ne félj egy kialakulóban lévő veszekedéstől, mivel végső soron az akár még közelebb is hozhat titeket egymáshoz.

Halak híresség: Daniel Craig Forrás Mike Marsland/Getty Images for Omega
Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on és a Facebookon is!