2023.8.7 14:44
Olvasási idő 4:03
Csáka Eszter Csáka

Heti horoszkóp: új barátságokra, bulihegyekre és mély beszélgetésekre is számíthatsz a héten

Heti horoszkóp: új barátságokra, bulihegyekre és mély beszélgetésekre is számíthatsz a héten
Forrás GettyImages / Aratehortua
ÉLETMÓD HOROSZKÓP

A heti horoszkóp-előrejelzésből megtudhatod, mi a helyzet az életeddel barátság fronton!

Kos (III. 21. - IV. 19.)

Kos híresség: Eddie Murphy Forrás Michael Kovac/Getty Images for Moët and Chand

A csillagok állása remek lehetőségeket tartogat számodra a héten, érdemes minden energiád és lelkesedésed elővenned, hogy minden akadályt legyőzhess a napokban. Itt az ideje, hogy új barátságokat alakíts ki, vagy éppen az új ismeretségeket elmélyítsd. A héten érdemes lenne minél több szociális eseményen részt venned, hiszen könnyedén kerülsz a társaság középpontjába és mindenki szívesen hallgatja a sztorijaidat. Szerencsére konfliktusoktól nem kell tartanod ezen a héten, a barátaiddal most igazán harmonikus és kiegyensúlyozott a kapcsolatod. 

Bika (IV. 20. - V. 20.)

Bika híresség: David Beckham Forrás AD Hoc Films/Sky UK Ltd

Ezen a héten érdemes kicsit magadra fókuszálnod, hogy visszatérjen a lelki békéd. Hiába van rengeteg buli és különböző események, lehet, hogy a szórakozás helyett jobban megérné, ha magaddal is töltenél időt. A barátaid biztosan megértik, ahogy te is mindig ott vagy nekik, ha valamilyen problémájuk adódik az életükben. Ne aggódj azon, hogy más mit gondol rólad, a lényeg, hogy te jól érezd magad a bőrödben. A szoros barátságaiddal úgyis napi kapcsolatban vagy, az ismerőseid pedig várhatnak pár napot a találkozókkal. 

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Ikrek híresség: Octavia Spencer Forrás Amy Sussman/Getty Images

A héten mindennél jobban vágysz a szórakozásra és kikapcsolódásra, amit természetesen főként a barátaiddal szeretnél megejteni. Viszont ne akarj minden buliban ott lenni, hiszen sajnos nem tudsz kettészakadni. Tégy magadnak egy szívességet, és ígérgetés helyett próbáld meg kitalálni, mit és kivel csinálnál legszívesebben. A buli úgyis megvár, a barátaidat viszont nem lenne túl jó magadra haragítanod. 

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Rák híresség: Tobey Maguire Forrás GettyImages / Rocco Spaziani/Archivio Spaziani/Mondadori Portfolio

A napokban jobban vágysz az emberi kapcsolódásra, mint korábban. Szívesen töltenél időt a barátaiddal, de ha éppen nem érnek rá akkor, amikor te szeretnéd, ne légy ideges, hiszen korábban te is rengetegszer mondtál le találkozókat. Lehet, hogy egy nagyobb konfliktus bontakozik ki a héten, de ne aggódj, higgadt temperamentumod miatt hamar meg tudjátok beszélni az illetővel. Bízz benne, hogy a környezeted is a legjobbat akarja számodra, ezért ne utasítsd el élből a javaslataikat, amik talán jobbá is tehetik a jelenlegi helyzeted. 

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Oroszlán híresség: Mila Kunis Forrás GettyImages / Terence Patrick/CBS

A héten felerősödik benned a magabiztosság, a tenni akarás vágya és az, hogy mindenhol ott lehess. Ne aggódj, a barátaiddal lesz még lehetőséged mindenre, amit elterveztél a nyárra, nem szükséges egy hétre besűrítened a programokat. A napokban szívesen mozdulsz ki otthonról, de ne feledkezz meg arról sem, hogy nem te vagy a világ közepe, lehet, hogy egy barátodnak szintén szüksége lesz a támogatásodra és segítségedre. Ne hagyd magára, hiszen te is mindig számíthatsz a környezetedre. 

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Szűz híresség: Sophia Loren Forrás Ron Galella/Getty Images


A héten a csillagok szerint főként a szerelmi életed van a fókuszban, de a nagy turbékolás közepette igyekezz nem megfeledkezni a barátaidról sem. Ha már nem találkoztál velük egy ideje, mindenképp szakíts időt rájuk. Ne aggódj attól, hogy megsértődnek, mert korábban kicsit hanyagoltad őket, pontosan tudják, mennyire jól érzed magad jelenleg a bőrödben. Annak ellenére, hogy mostanában nem vagy annyira nyitott a világra, érdemes lehet kicsit nyitott szemmel járnod, mert akár új barátságokra is szert tehetsz. 

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Mérleg híresség: Brie Larson Forrás Dimitrios Kambouris/Getty Images for NYFW: The Shows


Mostanában a szokásosnál is nagyobb a vágyad, hogy másokhoz kapcsolódj. Főként intellektuális beszélgetésekre vágysz, mivel a nyáron szinte csak bulikról szólt az életed. Legszívesebben egy kisebb házibuliban vennél részt, ahol lehetőséged van beszélgetni másokkal. Ha erre vágysz, lehet, hogy érdemes lenne szervezni egy saját házibulit, ahol egyszerre találkozhatsz az összes barátoddal, megtudhatod a legfrissebb pletykákat és irányíthatod az eseményeket. Ha ehhez nincs kedved, szimplán szervezz egy vacsorát néhány barátoddal, akikről tudod, hogy bármikor benne vannak egy mély beszélgetésben. 

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Skorpió híresség: Emma Stone Forrás GettyImages / Francois Berthier

Egy ismerősöddel vitába keveredsz, mivel nem egyeznek a nézeteitek egy dologban. Ne idegesítsd fel magad, mert valaki nem úgy látja a dolgokat, ahogy te. Vedd elő a nyugodt éned és igyekezz asszertívan kezelni a konfliktust. A héten nem nagyon találod a közös hangot a környezeteddel, lehet, hogy ezekben a napokban érdemes lenne kicsit egyedül lenned, befelé figyelned, ahelyett, hogy mindenkivel összeveszel. Ne akarj mindig minden programban részt venni akkor sem, ha erős fomód van, hiszen nagyobb szükséged van most egy kis énidőre. 

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Nyilas híresség: Christina Aguilera Forrás GettyImages / Gotham/GC Image


Tele vagy energiával és jó kedvvel, így legszívesebben folyamatosan a barátaidon lógnál, hogy átadd nekik is ezt a lelkesedést. Igyekezz minél jobban kihasználni ezeket az energiákat, fordítsd valami kreatívra. Egy barátodnak segítségre lehet szüksége, próbáld meg a pozitív gondolataiddal megnyugtatni, hiszen neked azokból most van bőven. Szeretnél minél tartalmasabb beszélgetésekben részt venni és elmélyíteni egy-egy kapcsolatod, erre most tökéletes lehetőséged nyílik, hiszen a héten rengeteg jó buli és program lesz. 

Bak (XII. 22. - I. 19.)

Bak híresség: Denzel Washington Forrás GettyImages / Ethan Miller


Lehet, hogy új kapcsolatokra, barátságokra vágysz mostanában, ezért érdemes nyitottnak maradnod. A napokban lehet, hogy jól jön, ha a belső megérzéseidre hallgatsz, így tudni fogod, kivel kell barátkoznod, és ki az, akivel lehet, hogy nem jönnél ki olyan jól. Ne aggódj amiatt, hogy nem vagy eléggé a társaság középpontjában, hiszen a legjobb barátaid számára fontos vagy és tudják, hogyha valakire, akkor rád biztosan számíthatnak. Ne ostorozd magad egy múltbéli hiba miatt, rajtad kívül mindenki túllépett rajta. Ha sokat szorongsz a héten, érdemes lehet buli helyett pihenned, vagy csak a legjobb barátaiddal találkozni. 

Vízöntő (I. 20. - II. 18.)

Vízöntő híresség: The Weeknd Forrás Mike Windle - © 2016 Getty Images

A napokban mintha kicseréltek volna, tele vagy energiával és vágysz az emberek társaságára, még bulizni is szívesen mennél. Használd ki ezt az időszakot arra, hogy jobban megismerj másokat, új barátságokat alakíts ki, és hogy szorosabbá fűzd a már meglévőket. Néhány barátoddal kicsit kevesebbet találkoztál az utóbbi hetekben, érdemes lenne velük is minőségi időt tölteni. Veszekedéstől nem kell tartanod, hiszen most mindenki örül, hogy egyre többet találkoznak veled az éjszakában, és egyéb szociális eseményeken. 

Halak (II. 19. - III. 20.)

Halak híresség: Camila Cabello Forrás Astrid Stawiarz/WireImag


Ez a hét tökéletes időszak arra, hogy kicsit több időt tölts a családoddal és a barátaiddal. A fókuszod most legyen az emberi kapcsolódásokon, hiszen annyira jól érzed magad a bőrödben, hogy mindenki veled akar lenni. Szervezz különböző programokat, legyen az kreatív vagy akár bulis, hogy minél több élményben legyen részetek. Ha szeretnél kicsit elmélyíteni vagy szorosabbra fűzni egy ismeretséget, akkor keresve sem találnál jobb alkalmat ennél. Ne akarj mindenáron középpontban lenni, csak élvezd ki, hogy a környezeted szívesen meghallgatja az őrült történeteidet, ahogy tanácsot is tőled kérnek. 

Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on és a Facebookon is!