2023.7.28 12:39
Olvasási idő 0:43
Kovács M. Dávid

Valkusz Milán lesétált a színpadról, Marics Peti egyedül fejezte be a Valmar székesfehérvári buliját

ZENE FESZTIVÁL FEZEN KONCERT MARICS PETI VALMAR

Nem sokkal a fellépés kezdete után máris megfeleződött a duó, ráadásul Manuel vendégszereplésére sem került sor a székesfehérvári FEZEN fesztiválon adott Valmar-koncerten.

Marics Peti legutóbbi lesérülése után ezúttal Valkusz Milán dőlt ki a Valmar csütörtök esti koncertjén a székesfehérvári FEZEN fesztiválon. Az Index helyszíni beszámolója szerint Valkusz néhány szám eléneklése után, az erős napszúrására hivatkozva, lesétált a színpadról.

A Valmar a Budapest Parkban Forrás Valmar / Facebook

A történtek után Marics Peti egyedül folytatta tovább a koncertet, és bár a buli elején még az is elhangzott, hogy sztárvendégként akár Manuel is befuthat a Valmar mellé, végül erre sem került sor. „Ne haragudjatok, hogy kicsit ilyen bakisan sikerült ez az este“ – kért elnézést a fellépés közben Marics.

A portál tudósítása szerint a Valmar koncertje eleve húszperces késéssel kezdődött, majd miután Valkusz elhagyta a színpadot, az ő részét is Maricsnak kellett előadnia a dalokban.

Ahogy korábban a Refresher is beszámolt róla, néhány héttel ezelőtt Marics Petit kerekesszékben vitték le a színpadról, miután mindjárt az első szám közben megsérült a Valmar Budapest Parkban adott koncertjén. A baleset ellenére az előadó nem sokkal később visszatért a színpadra, és hősiesen végigtolta az estét.

Kiemelt tartalom
Kerekesszékben vitték le a színpadról Marics Petit, aki összetörte magát a Valmar koncertjén, de így is befejezte a bulit Kerekesszékben vitték le a színpadról Marics Petit, aki összetörte magát a Valmar koncertjén, de így is befejezte a bulit 2023.6.23 9:36

Két héttel ezelőtt pedig Valkusz Milánt érte baleset a duó EFOTT-os buliján, ahol a magasított dobon megcsúszva esett el, a térde pedig látványosan vérezni kezdett.