2023.6.23 9:36
Olvasási idő 0:52
Kovács M. Dávid

Kerekesszékben vitték le a színpadról Marics Petit, aki összetörte magát a Valmar koncertjén, de így is befejezte a bulit

ZENE BUDAPEST PARK KONCERT MARICS PETI VALMAR

A szerencsétlen baleset ellenére az előadó visszatért a Budapest Park színpadára, és hősiesen végigtolta az estét.

Marics Peti mindjárt az első szám közben megsérült a Valmar csütörtök esti, Budapest Parkban adott koncertjén.

A lesérült Marics Peti a Valmar koncertjén Forrás Budapest Park / Facebook

A Blikk információi szerint az előadó bokája ugrálás közben kifordult, ő maga azonban egy éjfél után közzétett Instagram-sztoriban „lájti törést“ emleget.

Mivel az énekes nem tudott ráállni a lábára, kerekesszékben vitték le a színpadról, majd – a koncerthelyszín közlése szerint – mintegy 6 perc elteltével visszatért, addig Valkusz Milán tartotta a frontot.

A Budapest Park közlése szerint a koncert nem maradt félbe, mindössze egy kisebb, pár perces szünet után folytatódott a buli, és közben Marics Peti ellátása is azonnal megtörtént, így hamarosan rögzített lábbal tért vissza, hogy befejezze a koncertet.

Valkusz Milán a koncert után egy Instagram-sztoriban úgy fogalmazott: Marics Peti sérülése miatt már az első szám közepén „borult a papírforma, borult a kártyavár“, így nem tudták olyan formában kivitelezni a csütörtöki show-t, ahogy elképzelték, emiatt nemcsak elnézést kért a közönségtől, hanem hatalmas köszönetet is mondott nekik, amiért velük együtt kitartottak a buli végéig. „Hibáztunk, fejben még többet is estünk“ – mondta.

Marics Peti lesérülésének pillanatáról felvétel is készült:

@timiimodi Csórikám, nem így gondoltuk a kéz és lábtörést😅 @Budapest Park @Marics Peti @Brúnó Pető @Spacc_official @manuelsingx #budapestpark#budapest#valmar#valmarduo#marics#maricspeti#valkusz#valkusz#valkuszmilan#bruno#brunoxspacc#manuel#first#concert#firstconcert#budapest#budapestpark#foryou#foryoupage#nekedbee#nekedbelegyen#iphone#iphone14pro#accident#summer#summer2023#viszavérem#egetanap♬ New Abundance - Omar Enfedaque