2023.7.28 10:06
Olvasási idő 0:52
Kovács M. Dávid

Nicki Minaj és két másik nagyon híres rapper is apríthat a Call of Duty új szezonjában

TECH-TUDOMÁNY CALL OF DUTY GAMING NICKI MINAJ SNOOP DOGG

Nicki Minaj lesz a Call of Duty egyik új operátora, ami valódi mérföldkőnek számít a játéksorozat történetében. Rajta kívül Snoop Dogg és 21 Savage is játszhatóvá válik a hamarosan érkező szezonban.

A hip-hop születésének ötvenedik évfordulója alkalmából Nicki Minaj lesz az egyik új operátor a Call of Duty: Modern Warfare 2-ben és a Warznone 2.0-ban, jelentette be csütörtökön az Activision a játéksorozat hivatalos oldalán.

Nicki Minaj Forrás Activision

A Call of Duty-játékokban eddig több valós személyt is lemodelleztek már – ilyen volt például Lionel Messi és Kevin Durant is –, ám a fenti lépéssel Minaj lett a franchise első nem-fiktív női operátora, korábban ugyanis csak kitalált női szereplőkkel tudtunk játszani.

Nicki Minaj operátorként való felbukkanását egyébként a Modern Warfare 2 egyik (Squad Up című) promóvideójában hintették el, amelyben többek között Lil Baby, Bukayo Saka és Pete Davidson mellett láthattuk. A rózsaszín hajú rapper a Call of Duty oldalán közzétett promófotón egyébként egy Barbie-rózsaszín fegyverrel a kezében jelenik meg.

Snoop Dogg Forrás Activision

Az augusztus másodikán induló ötödik szezon másik nagy neve Snoop Dogg lesz, aki immár harmadjára bukkanhat fel a lövöldözős sorozatban: 2014-ben a Call of Duty: Ghosts többjátékos módjának szinkronhangja volt, tavaly pedig a Call of Duty: Vanguard és a Warzone játékokban játszhattunk vele. (Az ő stukkere is megér néhány pislantást.)

Kiemelt tartalom
Paul Atreides a Metal Gear Solidban: a Dűne-játékok nagyon furcsa történelme Paul Atreides a Metal Gear Solidban: a Dűne-játékok nagyon furcsa történelme 2024.4.18 17:46

A hivatalos közlés szerint Snoop Dogg és Nicki Minaj mellett a Londonból Atlantába elszármazott 21 Savage is feltűnik majd a játékban, akinek a harmadik nagylemeze szintén idén futhat be. A közlés szerint Snoop már a szezon elején lesz elérhető, míg Nicki Minaj és 21 Savage egy későbbi időpontban érkezik.