2023.7.18 9:04
Olvasási idő 0:34
Masszi-Rigó Csilla

A sasszeműek már hétvégén tudták: Véget ért Ariana Grande házassága

ÉLETMÓD ARIANA GRANDE HÁZASSÁG

Ariana Grande és Dalton Gomez 2020-ban, röviddel a koronavírus-járvány kitörése előtt ismerkedett meg egymással, két év házasság után viszont úgy döntöttek, külön utakon folytatják.

Ariana Grande 2020 óta alkotott egy párt ingatlanközvetítő barátjával, a 27 éves Dalton Gomezzel. A két fiatal alig egy év együttlét után jegyezték el egymást és házasodtak össze, egészen mostanáig pedig mindenki úgy gondolta, a pár óriási boldogságban éli közös életét még annak ellenére is, hogy Ariana december óta Nagy Britanniában forgatja a Wicked című musicalt. 

Az énekesnő már a wimledoni teniszbajnokságon sem viselte gyűrűjét. Forrás Karwai Tang/WireImage

A TMZ információi szerint Grande és Gomez között már januárban sem volt felhőtlen a viszony, és bár azóta mindketten igyekeztek megoldást találni közös problémáikra, végül a válás mellett döntöttek. Egy közeli barát szerint a döntés közös volt, a két fél pedig továbbra is jó kapcsolatot ápol egymással. 

Forrás Instagram

Ariana Grande férjéről eddig sem lehetett sokat tudni, a pár pedig csak ritkán osztott meg közös képet egymással. A szakítás híre a hétvégén röppent fel, miután Grande a wimbledoni teniszdöntőn mulatta az időt barátaival, kezéről pedig jól láthatóan hiányzott az eljegyzési gyűrű.