2023.7.5 11:19
Olvasási idő 0:46
Szécsi Krisztián

A Heinz végre elárulta, hol is kell tárolni a ketchupot – A Twitter népe két táborra szakadt

GASZTRO GASZTRO TWITTER

Amúgy is széthúzó társadalmunk végleg felbomlott.

A ketchup a szekrénybe vagy a hűtőbe tartozik? – szól mindenidők egyik legfontosabb dilemmája, s hát a legendás amerikai élelmiszer-feldolgozó vállalat, a Heinz, mely leginkább ketchupjáról ismert, most egyszer s mindenkorra meg is válaszolta ezt a kérdést Twitteren.

Csak hogy tudd: A ketchup. A. Hűtőbe. Való!!!

Miután a brand megosztotta ezt a sokak által meglepőnek gondolt információt, több ezer komment ömlött be, és nem feltétlenül értettek egyet kedvenc szószuk gyártójával.

Ám mivel ekkora sikert aratott ez a kis silly-goofy tweet, a Heinz úgy gondolta végleg két táborra szakítja amúgy is széthúzó társadalmunkat és szavazást hozott létre, hogy megtudjuk, ki hova rakja a ketchupot: a hűtőbe vagy csak a konyhaszekrénybe?

Jelen állás szerint a ketchupfogyasztók 60 százaléka úgy gondolja, hogy a paradicsomszószt a hűtőszekrényben ildomos tárolni, míg 37 százalékuk a konyhai szekrény pártján áll.

„A Heinz ketchup természetes savassága miatt akár szekrényben is tartható, ám felbontás után mindenképpen csakis hűtőszekrényben tárolható, hogy megőrizze minőségét“ – reagált az emberek felháborodott reakcióira a Heinz, és kifejtette, miért jobb a hűtőszekrényt egyesíteni a paradicsomszósszal. 

Felmérés:
Ti mit gondoltok, kedves olvasóink: a ketchupot hűtőszekrényben vagy konyhai szekrényben tartjátok?
Hűtőszekrényben
Konyhai szekrényben
Hűtőszekrényben
97 %
Konyhai szekrényben
3 %