2023.6.26 16:19
Olvasási idő 5:06
Csáka Eszter Csáka

Heti Horoszkóp: új ismeretségek, féktelen bulik és vízválasztó konfliktusok várhatnak rád a héten

Heti Horoszkóp: új ismeretségek, féktelen bulik és vízválasztó konfliktusok várhatnak rád a héten
Forrás GettyImages / Use Create Enjoy
ÉLETMÓD BARÁTSÁG HOROSZKÓP

Az e heti horoszkópból megtudhatod, milyen változások történnek a barátságaidban, az egyik csillagjegy új ismeretségekre tesz szert, míg a másiknak vigyáznia kell, kivel balhézik.

Kos (III. 21. - IV. 19)

Kos híresség: Victoria Beckham Forrás GettyImages / Marc Piasecki

Ezen a héten izgalmas dolgok történnek veled, pláne, mivel a környezeted úgy dönt, minden bizalmas témában tőled szeretne tanácsot kérni. Egy barátod beavat egy nagy titokba, amit senki más nem tud, hiszen rajtad kívül senkiben sem bízik annyira, hogy megossza ezt az infót. Semmiképp se add tovább másnak a hírt, mivel könnyen lehet, hogy azzal elveszted a barátod bizalmát. Ez a titok akár még közelebb is hozhat titeket egymáshoz. Egy másik barátod felemleget egy régi konfliktust köztetek, amin azóta sem tudta túltenni magát. Ne engedd, hogy ez éket verjen közétek, ha sikerül megbeszélni a problémát, új fejezet nyílik a kapcsolatotokban. A héten a barátságaid központjában nem te leszel, hanem a másik fél, emiatt ne csüggedj, mivel ők is hasonlóan támogatnak majd téged, ha arra kerül a sor. 

Bika (IV. 20. - V. 20.)

Bika híresség: Gal Gadot Forrás Taylor Hill/Getty Images

Annak ellenére, hogy szereted, ha a környezetedben béke és nyugalom honol, ha nem vigyázol, a héten te kavarhatod fel az állóvizet. Igyekezz minél tárgyiasabban és nyugodtabban megfogalmazni barátaidnak, hogy mivel bántottak meg, máskülönben nem biztos, hogy teljesen megértik, miért akadtál ki. Próbáld megközelíteni a helyzetet az ő szemszögükből is, hiszen minden éremnek két oldala van. Rengeted energiád lesz a héten, de azért gondold végig, hogy milyen helyzetekbe és konfliktusokba állsz bele, simán lehet, hogy nem ér annyit az egész, mint ahogy elsőre gondolnád. Fontos lenne, hogy  a napokban gyakorolj egy kis türelmet a környezeteddel szemben. 

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Ikrek híresség: Lana Del Rey Forrás Fotó: Lana Del Rey

Ez a hét számodra gyakorlatilag csak a kommunikációról szól. Elindult a fesztiválszezon, így nem kérdés, hogy neked mindegyiken ott a helyed. A barátaid is legszívesebben a te társaságodban mennének bulizni, hiszen amellett, hogy minden szituból képes vagy kihozni a legjobbat, a kalandvágyó és energikus éned minden társaság középpontja. Megállás nélkül csörög a telefonod a napokban, a barátaid arra lesznek kíváncsiak, melyik buliba érdemes menni, amit te persze kívülről tudsz. Hajlamos vagy több programot is szervezni magadnak ugyanakkora, amit a környezeted még el is néz neked. Vigyázz, nehogy megbántsd egy közeli barátod emiatt, ha pedig mégsem tudsz megjelenni az adott programon, szólj neki időben. 

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Rák híresség: Missy Elliott Forrás Bennett Raglin/Getty Images

Ezer éve tervezgeted már, hogy belevágsz egy közös bizniszbe egy barátoddal, de még sosem érkezett el a megfelelő idő. Az a jó hírünk van, hogy a héten olyan lehetőségetek adódik, hogy végre nekiállhattok a projektnek. Eddig mindenben egy követ fújtatok, győződjetek meg róla, hogy a legfontosabb dolgokban is közös nevezőn vagytok. A héten a szokásostól eltérően kevésbé leszel megfontolt, ne hagyd, hogy egy rosszul megfogalmazott mondat vagy meggondolatlan cselekedet miatt magadra haragítsd egy barátod. A társaságodban te vagy az, aki mindig képes megbékíteni a többieket, lehet, hogy most neked kell majd megoldani egy konfliktust valakivel. Ha megőrzöd a higgadtságod, hamar túllendülhettek a problémán. 

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Oroszlán híresség: Dua Lipa Forrás Mauricio Santana/Getty Images

Lehet, hogy ezen a héten hasznos dolgokkal töltöd majd az időd, mivel a barátaid kitalálják, hogy vegyetek részt egy környezetvédelmi vagy jótékonysági eseményen. Megeshet, hogy rengeteg munkával és fáradtsággal jár majd a program, de a nap végén elégedett leszel, hogy belevágtatok. Ez a közös program kicsit jobban összekovácsolja a társaságot, az is lehet, hogy új barátokat szerzel. A hét számodra a barátokról és a bulizásról szól, csak azon ne vesszetek össze, hogy melyik bulihelyre menjetek. Szereted, ha te hozhatod meg az ilyen típusú döntéseket, de néha engedd el kicsit a gyeplőt, hagyd, hogy spontán alakuljon egy este, amire lehet, hogy még évekkel később is emlékezni fogtok, annyira kalandosra sikeredik. 

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Szűz híresség: Sydney Sweeney Forrás Theo Wargo/Getty Images for Karl Lagerfeld

Előfordulhat, hogy egy online posztod olyan nagyot megy a neten, hogy megduplázódik a követőid száma. Lehet, hogy új barátok is megjelennek a napokban, méghozzá egy olyan eseményen vagy helyen, amire a legkevésbé számítottál. Egy rég nem látott, gyerekkori ismerősöddel is összefuthatsz, akiről kiderül, hogy hasonló az érdeklődési körötök és ugyanarra a helyekre jártok bulizni. Ha ráérsz, igyekezz minél több minőségi időt tölteni egy bizonyos barátoddal, aki az elmúlt időszakban úgy érezhette, hogy elhanyagoltad. Mondd el neki őszintén, miért nem kerested a társaságát, és próbáljátok meg közösen kitalálni, hogy milyen keretek között működne legjobban a kapcsolatotok. 

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Mérleg híresség: Cardi B Forrás Dimitrios Kambouris/Getty Images for The Met Museum/Vogue)

Egy ismerősöddel heves vitába keveredtek egy buliban, mivel megpróbálja megváltoztatni azt, ahogy a világról gondolkodsz. Ha elsőre nem is engeded, hogy sikerüljön kicsit átformálnia a világképedet, gondolkodj el azon, vajon miért akarta rád erőltetni azt. Szereted, ha harmónia uralja a kapcsolataidat, erre a héten is próbálsz törekedni, de a fesztiválok és bulik miatt lehet, hogy kicsit elhanyagolod a fontosabb embereket az életedben. Ha bulit akarsz tartani a héten, igyekezz meghívni a különböző baráti társaságaidat is, hogy megismerhessék egymást. Nem lesz könnyű feladat, de ha bejön, akkor sokkal egyszerűbb lesz programokat szervezned a jövőben. 

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Skorpió híresség: Frank Ocean Forrás Mike Coppola/MG19/Getty Images for The Met Museum

Ezen a héten simán lehet, hogy a munka miatt olyan új embereket ismersz meg, akikkel a jövőben szoros kapcsolatot ápolhatsz. Gondolkodj el azon, kik az igazi barátaid és kik azok, akikkel csak megszokásból töltesz időt. Egy félreértés miatt egy hozzád közel álló emberrel most akár még el is távolodhattok egymástól. Ha fontos számodra a barátsága, ne hagyd, hogy szétválasszon titeket egy konfliktus. Érdemes lenne a másik szemszögéből is megvizsgálni a helyzetet, mert hajlamos vagy arra, hogy csak a saját igazad szajkózod egy vitában. Próbáljatok minél világosabban fogalmazni arról, hogy pontosan mi a probléma, mivel könnyen előfordulhat, hogy csak nem értitek egymás mondandóját. 

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Nyilas híresség: Zoë Kravitz Forrás Angela Weiss/AFP via Getty Images

Egy nem várt utazás is becsúszhat ezen a héten, ami felborítja az összes programod. Ne feledkezz meg lemondani azokat, mert könnyen magadra haragíthatod a barátaid. A közös utazások során mindig te vagy az, aki tudja a tökéletes programokat, látnivalókat, de ha spontán városnézésre kerül sor, akkor sem esel kétségbe. Ez a skilled most pont jól jön, mivel kénytelenek lesztek feltalálni magatokat az út során. Azért ne csak te legyél a főnök, engedd a többieknek is, hogy átvegyék az idegenvezető szerepét. Ha vitába keveredtek, próbáld meg nyugodtan és higgadtan kezelni a helyzetet, hiszen veszekedéssel és kiabálással nem mentek sokra, sőt, tönkre is teheti a nyaralást. 

Bak (XII. 22. - I. 19.)

Bak híresség: Finn Wolfhard Forrás GettyImages / Jun Sato/WireImage

Egy barátod most megadja egy régi tartozását, amit te már rég elfelejtettél, így egy kis plusz pénzhez juthatsz. A hét számodra inkább szól a munkáról és teendőkről, mint a bulizásról, de ha ügyesen lavírozol a kettő között, könnyen kihozhatod a maximumot ebből az időszakból. Vigyázz arra, hogy ne támaszkodj túlságosan a barátaid véleményére, mivel végső soron neked kell meghozni bizonyos döntéseket. Értékeld, ha segíteni próbálnak, de itt az ideje, hogy saját magad irányítsd az életed. Ha jól kommunikálod az érzéseid és igényeid a barátaid felé, megértőek lesznek és még egy nagy balhétól is megkímélheted magad. 

Vízöntő (I. 20. - II. 18.)

Vízöntő híresség: Emma Roberts Forrás IMDB /Emma Roberts at RuPaul's Drag Race

Ezen a héten ragadj meg minden lehetőséget, hogy kimozdulhass otthonról, hiszen a napokban rengeteg új embert ismerhetsz meg, ha nyitott vagy. Nehezen engedsz be másokat az életedbe, de ha jó helyen töltöd az időt, legyen az akár egy buli, akár egy kiállítás megnyitója, akár még olyan barátokra is szert tehetsz, akik hosszútávon az életed részei lesznek. Az is lehet, hogy a héten kicsit többet költesz élményekre, mint amennyit szerettél volna, de megéri, ha jó társaság vesz körül. Szereted könnyedén és problémamentesen kezelni a kapcsolataidat, ez a tulajdonságod most kifejezetten jól jön, amikor az egyik közeli barátod bejelent egy nagy hírt, ami mindkettőtök életében változást eredményez. 

Halak (II. 19. - III. 20.)

Halak híresség: Sophie Turner Forrás GettyImages / Carlos Alvarez

Akár családi, akár baráti összejöveteleken mindig te vagy az, aki előre viszi a bulit. Nélküled nincs egy jó esemény sem, ezért is szereted ennyire a nyarat. A fesztiválszezon idején alig vagy otthon, a héten sincs ez másképp. Szereted körbevenni magad emberekkel, szerencsére a barátaid sem vetnek meg egy jó bulit. A napokban egy spontán mulatságba keveredtek, aminek köszönhetően újabb közös élménnyel gazdagodtok. Szerencsére nem kell túl sok veszekedésre és drámára számítanod a héten, mivel túl jó kedved van ahhoz, hogy beleállj konfliktusokba. Igyekezz magadba szívni ezt a mentalitást!