2023.6.22 14:30
Olvasási idő 0:32
Szöllősi Anna

Harry Styles leállította a koncertjét egy terhes rajongója miatt

ZENE HARRY STYLES KONCERT

Harry Styles félbeszakította a showt, hogy egy terhes rajongója elszaladhasson pisilni, a kedves gesztustól pedig az egész internet elolvadt.

Harry Styles legutóbbi turnéállomása a walesi Cardiffban volt, ahol az első sorokban bulizott egy várandós nő is. A rajongó szerette volna, ha az énekes nevet választ születendő babájának. Styles nevet végül nem választott, de felsorolta az opciókat a közönségnek, akik a Stevie név hallatán éljeneztek a leghangosabban.

@daydreamingnic Harry talking to a pregnant fan Sian about naming her baby and encouraging her to go pee. #harrystyles#loveontour#loveontour2023#concert♬ original sound - nicola 🍒

Styles a beszélgetés egy pontján azt mondta a rajongójának, ha úgy érzi, hogy szólítja a természet, nyugodtan menjen el pisilni, addig majd húzza az időt és megvárja őt a koncert folytatásával.

Azt hiszem, mind egyetértünk abban, mennyire fontos, hogy Sion elmenjen pisilni, nem igaz? Tudod, mit fogok csinálni? Amíg pisilsz, húzom majd az időt. Sion! Semmiről sem fogsz lemaradni.. ha sietsz!


– mondta Styles.