2023.6.13 11:29
Olvasási idő 0:48
Masszi-Rigó Csilla

Két év után először állt nyilvánosság elé Ezra Miller

FILMEK + SOROZATOK DC EZRA MILLER

A színész a Flash című film bemutatóján állt kamerák elé.

Ezra Miller közel két év után először mutatkozott a nyilvánosság előtt hétfő este, amikor részt vett a DC Studios Flash című filmjének Los Angeles-i premierjén. A színészt az utóbbi időben igen komoly vádakkal illették meg: 2022-ben Vermontban betöréses lopás bűntettével vádolták meg, miután a rendőrség egy magánlakásban elkövetett rablásban való részvételük miatt nyomozott, 2020-ban pedig több ember is szemtanúja volt annak az izlandi esetnek, amikor a színész egy nőt kezdett el fojtogatni egy bár előtt. Akkor ugyan nem emeltek vádat Miller ellen, de nem sokkal később kétszer is letartóztatták Hawaiin rendbontásért és zaklatásért. Miller a hawaii ügyben egyetlen rendzavarás vétségében nem vallotta magát bűnösnek, és 500 dolláros bírságot fizetett. A zaklatás vádját ejtették.

Ezra Miller a Flash premierjén. Forrás Leon Bennett/WireImage

A Flash bemutatójára a hollywoodi Grauman's Chinese Theatre-ben került sor, Miller pedig a helyszínen köszönte meg a Warner Bros. vezetőinek és a film készítőinek a munkát, a kitartást és a belé vetett bizalmat is. 

Kiemelt tartalom
Tömeggyilkos Superman, sorozatgyilkos Batman: Mi történik, ha lejárnak a DC-karakterek védjegyei? Tömeggyilkos Superman, sorozatgyilkos Batman: Mi történik, ha lejárnak a DC-karakterek védjegyei? 2024.3.26 16:38

A stúdió előre bejelentette, hogy a Los Angeles-i premier lesz Miller egyetlen reklámkötelezettsége a filmmel kapcsolatban, az eseményen azonban a színész egyetlen interjút sem vállalt el. A Flash hétvégén debütál az észak-amerikai mozikban, és már most az eddigi egyik legjobb szuperhősfilmként emlegetik, a szakértők szerint azonban mégsem biztos, hogy kasszasiker lesz a főszereplő botrányai miatt.