2023.6.8 10:01
Olvasási idő 0:58
Masszi-Rigó Csilla

Kikészítette új filmszerepe Tom Hollandot, visszavonul

FILMEK + SOROZATOK TOM HOLLAND

A The Crowded Room forgatása megviselte a színészt, szerencsére azonban csak egy időre int búcsút szakmájának.

Június 8-án mutatják be Tom Holland főszereplésével a Crowded Room című minisorozatot. A pszichológiai thriller megtörtént események alapján készült, a film pedig egy fiatal, mentálisan instabil fiút mutat be, akit egy lövöldözést követően kapcsolnak le és zárnak börtönbe. Az epizódok során egyre mélyebb betekintést nyerünk a disszociatív személyiségzavarban szenvedő fiú életébe, sokáig pedig abban sem lehetünk biztosak, hogy a Danny Sullivant alakító Holland áldozat vagy tettes a történetben. 

A többek között Pókembert is alakító színész néhány nappal ezelőtt egy interjúban árulta el, hogy ez volt élete eddigi legnehezebb szerepe, a forgatás pedig annyira megterhelte őt lelkileg, hogy csaknem teljes idegösszeomlással kellett szembenéznie. 

Azt gondoltam, hogy le kell borotválnom a fejemet, hogy megszabaduljak ettől a karaktertől. Mivel a forgatás közepénél jártunk végül nyilván úgy döntöttem, hogy mégsem teszem, de sosem éreztem még ilyet azelőtt.

A 27 éves Holland többször mesélt már arról, mennyire fontos számára a mentális egészség megőrzése. Két évvel ezelőtt majdnem teljesen felhagyott a színészkedéssel amiért úgy érezte, kiégett a szakmájában, a napokban vele készült interjúban pedig azt is elmesélte, a Crowded Room forgatása során is kénytelen volt szünetet tartani, annyira megviselte őt szerepe. Tom végül úgy döntött, a forgatást követően egy éves szabadságra megy, ahol kipihenheti az elmúlt időszak forgatásainak fáradalmait, valamint lelkileg megterhelő pillanatait. 

Kiemelt tartalom
Scorsese Jézus Krisztusról forgat filmet – de hogy jön a képbe a Pókember? Scorsese Jézus Krisztusról forgat filmet – de hogy jön a képbe a Pókember? 2023.5.30 8:59

Tom Holland nemcsak színészként, de producerként is debütál majd az Apple Tv sorozatában, melynek szereplői között ott találjuk többek között Amanda Seyfriedet, Emmy Rossumot, Jason Isaacs-et valamint Emma Lairdet is. A sorozat három epizódját Mundruczó Kornél jegyzi rendezőként.