2023.5.16 9:47
Olvasási idő 0:35
Maier Péter

A jelek arra utalnak, hogy közeleg Travis Scott nagy visszatérő albuma

ZENE TRAVIS SCOTT

Elvileg egy baseball csapat öltözőjében le is játszott a lemez dalait.

Travis Scott nemrégiben beugrott kedvenc baseball-csapatához, a Houston Astros-hoz. Egy Twitterre felkerült videóban a rapper a csapat öltözőjében veszi át épp a cuccait, és azt mondja a felvételt készítő arcnak, hogy a meccs előtt lejátszotta a (nagyon) régóta várt UTOPIA című albumának a dalait a csapatnak, hogy pumpálja őket a Chicago Cubs ellen. 

Még februárban egyébként Scott kiadójának, az Epic Records-nak a szóvivője, Sylvia Rhone arról beszélt a nyilvánosságnak, hogy a lemez akár 2023 júniusában is megjelenhet, viszont a rapper még nem erősítette meg a dátumot, de a videóban is elmondja, hogy a UTOPIA album „úton van már“.

Az albumot már évek óta nagy várakozás övezi, természetesen az is közrejátszott a csúszásban, hogy Travis Scottnak egy időre vissza kellett vonulnia a zeneipartól a saját fesztiválján és koncertjén bekövetkezett tömegtragédia miatt, amelyről itt írtunk:

Kiemelt tartalom
Csak jól szerették volna magukat érezni, de soha nem tértek haza – a könnyűzene történetének legmegrázóbb koncerttragédiái Csak jól szerették volna magukat érezni, de soha nem tértek haza – a könnyűzene történetének legmegrázóbb koncerttragédiái 2022.12.29 14:29