2023.5.11 10:07
Olvasási idő 0:44
Szöllősi Anna

Indulhat ennél jobban egy csütörtök? Taylor Swift számot énekelt a Blink-182

ZENE BLINK-182 TAYLOR SWIFT

A Blink-182 egy 2012-es Taylor Swift számot gondolt újra.

A poppunk trió éppen világkörüli turnén van, a klasszikus felállásban, Tom DeLonge gitárossal, Mark Hoppus basszerossal és Travis Barker dobossal. Május 9-én, a michigani Detroitban tartott koncerten nagy meglepetéssel készültek a közönségnek: az utolsó dal, a Dammit közben váratlanul belecsaptak Taylor Swift We Are Never Getting Back Together című számának refrénjébe, így tisztelegve az énekesnő előtt, aki szintén turnézik. 

Hoppus egyébként korábban is hangot adott rajongásának, amikor 2021-ben a Twitteren posztolta ki a Look What You Made Me Do című szám sorait az énekesnő 2017-es Reputation című albumjáról.

Bár a Blink-182 hivatalosan nem oszlott fel, nem voltak túl aktívak az elmúlt években, a zenekar életét a tagcsere mellett Hoppus rákos betegsége is beárnyékolta. Tavaly év végén bejelentették, hogy újult erővel és a klasszikus felállással térnek vissza, ráadásul egy új albummal és egy világkörüli turnéval is előrukkolnak. Az európai megállók közül Budapest kimarad, legközelebb Bécsben és Prágában lesznek hallhatók szeptemberben.